FOTOS: MATINAL AL CASTELL DEL MONTGRÍ

La MATINAL consta de tres parts. Una en bici desde l'Escala fins a l'ermita de Sta. Caterina, l'altre corrents de Sta. Caterina fins al Castell del Montgrí tornant a baixar a l'ermita per un altre sender i per últim retornar a l'Escala de nou amb bici pel mateix trajecte de pujada.


Habitualment la fem d'hora al matí per que val molt la pena veure sortir el sol des de la mateixa línia de l'horitzó delimitada per el mar en front de la costa de l'Estartit i de Pals i veure com paulatinament aquest ilumina tota la plana de l'Empordà i els nuclis que poblen aquesta basta extensió.


Exactament a les 06h05' sortiem els quatre participants de la MATINAL en direcció al Castell del Montrgí; En Bob, en Marcelo, en Toni i l'Isaac.Aquest dissabte però no varem tenir la sort de compartir l'escena amb el sol, doncs el dia estava força tapat i apenes divisàvem el poble de Torroella als nostres peus des de dalt de una de les torres del Castell .


Vàrem voler pero deixar constància de "tamaña asanya" amb alguna foto pel record.


En Marcelo i en Toni disfrutant dels 5 minuts de descans reglamentaris ben merescuts


Feliçitacions als quatre senglars que es van portar com un valents i que tot i no trencar el rècord establert de la ruta van fer un gens menyspreable temps de 2h13'Salut i ens veiem pel camí

3 comentaris:

Anònim ha dit...

...amb un parell ehhh...Una petita muntanya(315m)per a un gran grup.Molt bona experiència, i encara que nuvolós i clarejant, les vistes des de ì ser<3> impressionants!!.Gràcies,Isaac,Tony i Bob,fins a la pròxima!!.

Anònim ha dit...

Gracias a ti Marcelo, eres un tio genial y siempre dispuesto a todo. Creo que vas a ser uno de los fichajes indiscutibles de este grupo, seguro.

Anònim ha dit...

va estar molt complert.

Hem sembla que la camara tenia activada la funcio "deforme", perque vaja caretos que tenim a les fotos.

Amb companys aixis pujaria al K2 en pilotes,si calges.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.