FOTOS: BAIXADA PEL TER AMB KAYAC

Bones gent;

Aquí van les fotos del dia dels kayacs. En total un grup de 9 valents; en Toni, en Francisco, en Kike, l'Eloi, la Marta, la Imma, la Llibertat, la Natàlia i l'Isaac, ens varem atrevir a remar. Tot i no ser la nostra especialitat, com es va poder comprobar, el tema sembla que a alguns s'els dona millor que a d'altres i no descartem fer mes sovint alguna "incursió" en el mon de l'aigua en el futur.

Ja som a lloc i arriba l'hora d'emprovar-se els xalecos salvavides. Es necessari que tots siguin tan petits??? Es un misteri que encara no hem aconseguit resoldre... (en la foto s'aprecia la sol·lució per quant et toca un xaleco 2 talles mes petit!)

L'exèrcit de remers a les ordres del guia durant la sessió prèvia d'escalfament i tècnica.

Un cop a l'aigua comença la guerra a varies bandes. L'objectiu es evident...marica l'últim!!! En Francisco i en Toni riu avall.

La Imma, la Llibertat i en Kike fan el possible per no anar amb el kayac a la deriva...tot un mèrit tractant-se d'un transatlàntic de 3 places!

Foto final de grup.

Ens varen dir que durant el trajecte pel riu ens trobariem animalons, peró be....cal no enfiar-se'n sempre del que et diuen.

En resum va ser un dia força entretingut, tot probant habilitats fora del nostre hàbitat natural.

Fins la pròxima, ens veiem pel camí.



5 comentaris:

Natalia ha dit...

Ole! la camera ha sobrevivido!!! yo tenía agua en los oídos toda la semana!! no voy a nombrar los responsables:P
he mirado el rafting pero parece difícilísimo de organizar ....está muy lejos:( tenemos que buscar otra opción acuatica...:)

lancha ha dit...

hola personajillos,miran la ultima foto jo no mi ficaria mai mes en un riu,QUE DIUS DEL rafting?????
s'ha destar voig per entrar a l'aigua!!!!!!!
el rafting pot ser una experiencia molt emocionant,jo ja n'he fet i es molt divertit,ara si per mes adrenalina HIDROSPEED,jajaja.....

Natalia ha dit...

hombre! sí! hidrospeed tambien es una opción, pero todo queda muy lejos para organizar salida de un día...el rafting lo he echo dos veces...hidrospeed nunca:)

isaac ha dit...

Ei gent, la opció aquàtica passa per repetir el kayac però a mar. Una sortida des de la cala de Montgó dona moltes possibiiltats de visitar coves i caletes molt guapes on podem para per dinar, qui s'apunta???? Si som penya ho podem muntar per mitjans d'Agost. Veniu a la reunió del divendres primer de mes i ho comentem!!!

Anònim ha dit...

siiiiiiiiiiiiiii!!!yo me apuntoooo! hola a todos!! el quebrado está volviendo....jajajaja, nos vemos el viernes 7 al C.E.R, adeuuuu,Marcelo

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.