FOTOS: PROJECTE "CLÀSSIQUES DE PIRINEUS"

Bones gent;

Un projecte personal de dos mebres de la secció, L'Isaac i la Marta, es fer totes les vies mès clàssiques dels Pirineus Orientals. Si algú mai s'anima, serà benvingut!.

Aquest estiu vàrem encetar el projecte concretament al Parc Nacional d'Aigüestortes-Sant Maurici, on varem fer les dues vies clàssiques de les agulles d'Amitges. En concret vam realitzar la "Giraud" de 110mts i V grau a la cara SE de l'agulla petita, una via oberta l'any 1929 i "El diedro" de l'agulla gran, de 130mts i IV+.

Les agulles d'Amitges des del refugi

Intent de foto amb perspectiva des de mitja via "Giraud"

La Martona celebrant l'encadenament de la via "Giraud"

L'Isaac amb la senyera del CER al cim de l'agulla gran després d'haver realitzat "El diedro"

Vam gastar alguns dies "blocant" per la zona doncs el mal temps no es va deixar fer mes de les dues vies esmentades.

Agraïr especialment a en Valentí i la seva gent (Narcís, Roc....) el tracte excel·lent que varem rebre en el seu refugi i el bon rollet viscut durant aquells dies. Sapigueu que un escut de la nostra secció penja en el suro del menjador i que una mica del nostre cor resta encara habitant al refugi. Gràcies amics!!!

Ens veiem pel camí.

3 comentaris:

I.Royo ha dit...

Si tot va bé i la neu ho permet, aquest hivers farem una visiteta als nostres amics del Refugi d'Amitges, en una travessa amb esquís des d'Espot. Qui estigui interssat que s'informi de les dates.

MARTONA ha dit...

Jo m'apunto eh? pujar amb raquetes és l'activitat pendent que em queda per probar.
Ei gent, aquella zona és preciosa i val la pena anar-hi, encara que sigui un cop a la vida!

Una forta abrçada per tots.


Martona

Anònim ha dit...

Eooooo! Gent que tal!! Doncs si la butxaca i els dies que toqui m'o permeten, al meu m'agradaria moltíssim venir a aquesta sortida, ja ho veurem, una abraçada i fins al dissabte que torna La Bèstia!!jajaja, Marcelo.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.