FOTOS: NÚRIA

Bones gent;

Com sabeu, el diumenge vàrem pujar a Núria desde Queralbs. Tot i les baixes d'última hora, aquest cop erem colla, en concret 12; en Maño, la Nandy, en Francisco, en Toni, la Nicole, en Lancha, en Bob, la Mariangels, en Pere, l'Elsa, la Marta, l'Isaac i com a secció canina; el Nen, la Nena i la Dana. En total vam trigar unes 4 hores en pujar i baixar. Va ser una jornada maca amb noves incorporacions i el bon rotllet de sempre entre tots. Malauradament el dia no va acompanyar per fer res mes com estava previst però vam coincidir en que a sovint es millor anar sobresegur que arriscar massa...i sobretot en muntanya.

Una abraçada per tot el grup i en especial a la Nicole i a l'Elsa que esperem ens acompanyin d'ara en endevant a les sortides.

El grup a l'inici del camí just sortint de Queralbs.
Vistes de la Vall de Núria

La cua de cavall a mig camí. Les gorges i el riu duien força aigua.

Al arribar a Núria un raig de llum "diví" il·luminava el Santuari.

Foto de grup de rigor i...

...cap abaix que amenaça pluja!!

Bé doncs només recordar-vos que aquest divendres hi ha reunió a les 20h al CER com cada primer divendres de mes i que us animeu a proposar qualsevol activitat que volgueu relacionada amb la muntanya.

Ens veiem pel camí.


3 comentaris:

Francisco ha dit...

Gràcies a tots pel suport donat i
especialment a la companyia que
em van fer l'Elsa i la Maria Àngels, sense elles segurament m'hagués plantat a meitat del descens.

Moltes Gràcies

P.D. Al final va ser dutxa, menjar i dormir.

Isaac ha dit...

Si senyor...sovint a la vida diaria el companyerisme es important, però a la muntanya es FONAMENTAL! Et felicito per la gesta conquerida amb èxit!!

lancha ha dit...

felicitats per a tot,ja feia molt de temps que no sortia i que no escribia

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.