FOTOS: JORNADA DE REEQUIPAMENT A MONTGÓ

Bones gent;

El dissabte passat varem anar a Montgó a continuar amb les tasques de reequipament del sector "Pescadors", doncs cal mantenir les nostres zones d'escalada i si cal ampliar-les. Ja veieu que no tot es "gresca" i que de tant en tant ens toca currar una mica per seguir gaudint d'allò que mes ens agrada.

La veritat es que el dia va començar fred i tapat però a mesura que anàven passant les hores es va obrir i va sortint un solet que convidava a escalar un rato, així que telèfon en mà vam donar l'avis i en un plis ens trovàbem 7 persones trepant al sector; l'Ariadna, l'Albert, en Lluis, en Jordi, la Marta, la Diana i l'Isaac. La jornada de equipament i escalada es va allargar fins les 18:00h i per què el sol va dir prou!!

A primera hora l'Albert i el "taladrin" ja treien fum!!

L'Albert en plena feina.

La Marta assegurant al personal que treballa a la paret.

Hem decidit començar a equipar vies mes assequibles a Montgó, entre elles; un parell de IV+ i algun V i V+ per potenciar el sector de cara a l'iniciació.

En Lluis i la Diana tibant al 6a mes suau que hi ha per escalfar motors.

Ens veiem pel camí trepas!!

13 comentaris:

PGB ha dit...

Hola Isaac!

Sobre la zona de Montgó, espero que equipeu amb inox!

L'últim cop que vaig ser-hi vaig veure uns bons matxembrats:
a) cadenes inox amb xapes no-inox (rovellades).

b) cargols no inox (rovellats) amb xapes inox.

c) parabolts no inox amb xapa i femella inox

d) quimics amb la sika menjada per la sal...


Realment, ni idea de amb quin material s'hauria de reequipar la zona, potser amb parabolt M12 inox de doble expansió i dels llargs?¿

Enhorabona per la feina!

martona ha dit...

Ei grup, la veritat és que al final ns vàrem posar amb biquini de la caloreta que feia!! i l'Ariadna casi que es banya i tot!!
Encara que no tenim gaires fotos pq ens vàrem deixar la càmera, en Jordi es va iniciar a l'escalada com tot un crak i l'Ari ja és tota una experta!!

Per repetir!!

Petonets.

Isaac ha dit...

Bones PGB;

El sector del que estem parlant està reequipat quasi tot amb rings d'inox i taco químic. Es cert que queden algunes xapes rovellades molt antigues i alguna cadena vella també rovellada però ara per ara nomès tenim pressupost per equipar les reunions d'inox de les noves vies que comento(desde dalt es pot pasar la corda i fer-la en tope-rope). De moment es el que hi ha. Per cert estem equipant una altre sector a montgó amb rings d'inox. Si vols mes detalls ja t'els passaré per mail (cer.muntanya@hotmail.com)

Anònim ha dit...

després 1 mes sense escalar hem vaig trobar bé fent un 6a de segon jejjejej espero ben aviat que us animeu tots a escalar i fem pinya a passar un cap de setmana tots junts i passem un dies de puta mare... que ja tinc ganes de fer-ho, a veure qui s'anima al mes de març a passar un finde escalant, dormint a les furgos i cantqant al bosc, cantant amb guitarres i agafabnt una mitja borratjera i pssant-t'ho d'allò més bé.... va quedem un dia del mes de març´i a passar-ho bé que ja toca.... salut i a a tibar!!!!!!!!!! una abaraçada a tots!!!!!!!!

Anònim ha dit...

per cert sóc en cama., l'anònim sóc jo .....jejjejejeje va a tibar cagum l'ostia.,... records a tots..... una abraçada!!!!!!!!!

Anònim ha dit...

isaac ets una màquina.... una abraçada sé que passarem un mun d'hitories x explicar.... una abraçada a tu especialment..... de'n cama!!!!!

Isaac ha dit...

Jo també t'aprecio Camchin ja ho saps. Ara ja saps el que et toca...al lio!!!

Júlia ha dit...

Eiii!! Jajaja ja sabíem del cert que erets tu cama jaja(per la manera de parlar jeje). Que guay, quina pinta que té tot plegat i fa venir unes ganes de tornar a penjar-me... però el fred em talla molt!! jeje Estic d'acord en la sortideta de cap de setmana iujuuuu Petonets!!!

martona ha dit...

Ei Júlia que t'expliques!!!!! A veure si el fred no t'espanta i et tornem a veure penjada per les parets com molt bé dius, ok??

Petonets!!

martona ha dit...

Ei per cert, pels qui tingueu ganes de sortideta de cap de setamana, pel Març estem preparant una de bona per anar a visita els nostres col.legues del refugi d'Amitges al costat de Sant Maurici (2 premi del millor paissatge de Catalunya), no us hopodeu perdre.... Això si, farà fred eh Júlia!!!jejeje

Petonets.

Júlia ha dit...

Ei martona!! Doncs encara no estic del tot bé, encara em queden dies de règim total. Tinc ganes de passar un cap de setmana d'excursió així que ja m'abrigaré jeje tot sigui per passar-ho bé amb vosaltres!! Petonets guapa

Ari ha dit...

Quan hi tornem???? =)

DAYSI ha dit...

PODRIAS DARME INFORMACION SOBRE COMO LLEGAR A ESTA VIA EN MONTGO X FAVOR ISAAC.. Y SI ES QUE HAY ALGUNA VIA EN SOLITARIO ME CUENTAS, NO ENCUENTRO A NADIE PARA ESCALAR ENTRE SEMANA =(.. PERO ESCALARÉ IGUAL =) BESITO, SALUDOS

dayssidiaz@hotmail.com

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.