FOTOS: EXCURSIÓ MATINAL PER MONTAGUT

Bones gent;

El passat diumenge dia 07 de Març varem anar fins a la comarca de la Garrotxa a fer una excursió organitzada per l'Agrupació Cultural Terra Aspre, de traçat circular pels voltants de Montagut i que trancorria per la vall de Sadernes i les seves gorges. En total ens varem ajuntar 7 membres de la secció que varem realitzar tot el recorregut d'uns 16km en aproximadament 5h. Els valents varen ser en Maño i el seu germà, l'Oscar, en Lluis, la Mariana, la Marta i en Joan.


Sortint desde Montagut i pujant cap a Sadernes a l'inici del recorregut.
Les gorges del Llierca al seu pas per Sadernes.

La gentada es feia notar en els trams amb desnivells mes pronunciats.

La Mariana en un descans del camí.El grup del CER varem trobar un compatriota i bon amic pel camí: en Jaume Salvat del Centre Excursionista Escalenc i varem voler inmortalitzar el moment.Primer avituallament del recorregut. Valia la pena parar-hi!!

En Maño tocant la campana de l'ermita que varem trobar en el segon avituallament ja de baixada.L'Oscar, en Lluis i en Joan posant la directa cap a l'arribada.

Despedida del grup des d'un dels ponts que atravessa el riu Llierca.
Ens veiem pel camí

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.