ACTIVITATS VARIES DELS SOCIS A L'ESTIU

Bones gent;

A banda de les activitats conjuntes que hem dut a terme aquest estiu, la gent de la secció ha sortit també pel seu compte i han corregut per arreu pujant cims, pedalant amb bici , escalant parets, corrent curses, etc... Seguidament us penjem algunes de les fotos memorables de l'estiu repassant una mica les gestes i els seus protagonistes.

L'Albert Roca participava amb l'equip de raids Buff a finals de Juny al raid d'aventura internacional, "Le Gran Raid" a la regió de Nord-Pas de Calais (França) fronterera amb Bèlgica

Durant els 5 dies que va durar el raid varen haver de remar...

...pedalar...

...còrrer...

...i patinar contra 22 equips participants de països com Polonia, Ukrania, Nova Zelanda, Estats Units, Bèlgica, Russia, França, China, Suècia, etc...

Tot i la duresa de la prova, van aconseguir pujar al podi en tercera posició. L'enhorabona a l'equip Buff i...

...feliçitats al nostre company l'Albert Roca....

...i també a l'equip d'assitència que els va acompanyar durant tot el Raid i que els va animar i ajudar durant 5 dies sense descans; la Marta i l'Isaac.

El 17 de Juliol, la Marta, l'Eva, en Joaquín, en Jaume i l'Isaac feien la via "Sol Solet" (130m, IV+) com a jornada d'iniciació a la via llarga a Can Jorba (Montserrat).


Cap a mitjans de Juliol en Pau Masó i altres companys seus feien el Tour del Montblanc, admirant-lo d'aprop i desitjant coronar el seu cim algun dia en un futur no molt llunyà.

El 26 de juliol, en Joaquín i l'Isaac pujaven al Cavall Bernat de Montserrat per la via "Punsola Reniu" (300mts, V+ Ae)

Durant els dies 4, 5 i 6 d'Agost, en Jaume i l'Isaac es deplaçen al Canigó a escalar vàries vies clàssiques; "Stentor" (250m, V+), "Pilier de St. Martin" (200m, IV), "Secouristes" (150m, V).

El cap de setmana del 14 i 15 d'Agost, en Xeve, en Joan, l'Eva, en Joaquín, la Marta i l'Isaac, es van desplaçar fins a Terradets per fer dues vies superclàssiques d'aquesta gran paret; la "CADE" (500m, V) i la "Supertramp" (200m, V).

L'Ari, en Dani, i la seva xicota feien el cim del Mont Perdut a Ordesa durant la setmana del 23 28 d'Agost.

Durant els dies 23,24 i 25 d'Agost, en Joaquín, l'Eva i l'Isaac van estar al Naranjo de Bulnes (Picu Urriellu) coneixent aquest impressionant cim de roca calcària del massís de Picos de Europa, fent un parell de vies clàssiques; la "Directa Sur" (205m, V) i la "Cepeda" (320m, V+).

El 29 d'Agost en Toni molt ben acompanyat per part de la secció femenina (la Júlia, la Mariana i la seva germana i la Marta) feien una ruta de 46km per l'empordà en BTT.

La setmana del 13 al 17 de Setembre, la Marta i l'Isaac rondaven per la Vall d'Aran pedalant quilòmetres en BTT, fent la travessa del Port de Viella a peu i escalant esportiva per Sopeira.

Salut i ens veiem pel camí.

5 comentaris:

Júlia ha dit...

Eii nens/es!!
Molts guays les fotos... però em vaig quedar amb les ganes de fer la sortida amb kayak a Montgó, es farà?
Petonets i la propera!!

martona ha dit...

Ei gent! què bé que ens ho passem, ja sigui pedalant, corrent, caminant o escalant...lo important és suar-la i no parar mai!!!!!!!
Ens veiem demà de camí a l'Aneto!!!!!!!!!! iupiiiiiiiiiiiiiiiiiii.

Ah, per cert, moltes gràcies a l'isaac i en Lluis Tomàs per la bona feina en el blog, gràcies a vosaltres podem disfrutar i compartir les experiències viscudes entre tots.
Petonets.

I.Royo ha dit...

Gràcies a tu Martona i a tots els que escriviu regularment en el blog. Es d'agrair.

Lluis Tomàs ha dit...

Gràcies Marta!!
Que vagi molt bé a l'Aneto,
jo potser probaré el Roadbook

Ari ha dit...

eoeoooo!

que xules les sortideeeees!!!! =) quina activitat!!!! ara ens hem de posar les piles per l'hivern!!!! Petonassus a tots!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.