FOTOS: CAMINADA L'ESCALA-MONTGÓ-L'ESCALA

Bones gent;

Aquest diumenge hem anat a caminar pel nostre estimat i sovint anyorat Montgrí, que últimament el teniem un pèl oblidat i hem fet una ruta circular que ens ha dut aproximadament 5h30' de caminada a bon ritme.

Sortint del CER i prenent el mar com a referència hem vorejat el passeig marítim fins arribar a la Clota on hem ens hem arribat fins a Punta Montgó travessant les pinedes dels militars. Després hem baixat fins a la platja de Montgó i hem enfilat cap a Punta Milà per després agafar el camí fins al Mas Plà que ens ha dut tranquilament fins a l'esplanada-girador de camions de bombers que hi ha just a sobre del corriol que duu a l'ermita en runes del Palau. Per aquest corriol hem tornat a Montgó i allí hem enllaçat amb el camí dels Tremes. Creuant per riells de dalt hem arribat de nou a la platja i mes endavant al passeig marítim que ens ha dut de nou al CER.

Per aquesta sortida ens hem animat uns quants matinadors; en Francisco, en Jordi, en Maño i el seu germà, en Lluís Tomàs, la Carme, en Xeve, l'Ariadna, la Nandy, l'Òscar, la Marta, la Niet, la Mariana, en Jordi Martínez i l'Anna, la Remei i l'Isaac.

El dia s'ha aixecat "frescot" com diria en Tomàs Molina

Hem aprofitat per prendre vistes d'alguna nova paret per el grup d'escalada...

A partir de l'Illa Mateua L'Ari s'ha afegit al grup i hem enfilat cap a la Torre de Montgó amb una de les poques pujades del recorregut.

Passant per Les Cambres

I baixant cap a la Platja de Montgó

Un grup molt maco i amb la panxa plena després d'esmorzar a Punta Milà


L'Isaac amunt i avall amb la bicicleta fent de reporter

El grup s'estrira i cadascú agafa el seu ritme...

...mentre en Maño, que avui va de pastor, es queda entre "dues aigues" per no perdre cap ovella del ramat.

En aquestes caminades es difícil que algú es prengui la molèstia de voler marcar el ritme i guiar el gran grup, però elles, les nostres noies, sempre estan disposades a prendre el lideratge i deixar clar que aquí, com en la vida real en definitiva, qui mana senyors....son elles!!! Aquí la Marta, la Mariana i la Nandy al capdavant mentre els homes resten en segon pla a l'espectativa (com us deia, com en la vida real!!!).

A poc a poc anem fent camí i quasi ja podriem dir que anem de tornada un cop passada la meitat del recorregut. La gent va sobrada d'ànims i de forces i això es nota per que no paren de xerrar....i no es maco això?


Com en el Pòker, avui la cosa va de parelles i trios. Aquí l'Ari i la Niet caminant en tàndem...

...seguits per el tàndem Xeve-Carme...

...i per el trio format per en Francisco, la Remei i en Lluís Tomàs.

El dia no s'acaba de destapar però tampoc ens ha plogut, així doncs sembla que el temps segueix de bones amb la secció i es manté la ratxa de sortides sense pluja...que duri!!

Fem una paradeta tècnica per reagrupar tot el grup i els gossos es clar, i des d'aquí dalt...

...observem L'Escala com sempre preciosa, el mar crescut pel gregal i la serra de l'Albera ja enfarinada per les últimes nevades.

Baixant per corriols arribem fins a Montgó i ens tornem a endinsar al bosc per arribar-nos suaument fins al camí dels Termes ja de baixada cap a l'Escala.

En aquestes sortides on anem tant relaxats cal fer igualment sempre un cop d'ull enrere per si tothom va seguint i evitar que ningú es despisti. Aquest cop li toca a l'Òscar fer de sereno!

Tornem de nou a retrobarnos amb el mar avui mogut pel vent del Nordest. La que ocupa plaça d'extracomunitaria a la secció, la Niet, queda embadalida amb els paratges de l'Escala i prefereix anar mes lenta per empaparse de tota la màgia d'aquest racó de costa que encara desconeixia.

Per la costa dels militars tornem fins al port de la Clota...

... i enllaçem de nou amb la platja de riells i el passeig marítim...

...on alguns encara tenen temps de parar al mercat a fer una ullada als saldos. Aquí en Xeve i en Maño fent un "vistasso" a la paradeta de mitjons.

Per últim i com mana la tradició, cerveseta i uns riures al CER per celebrar la jornada.

Bé doncs recordeu que el proper divendres tenim la última reunió de l'any + la projecció del video "INTREPIDA SIRENA" + el sopar de la secció, no hi falteu!!!!!!!!!

Ens veiem divendres!


P.D.: Agraïm a en Maño el treball fet en aquesta sortida, i es que sense ell les sortides no serien el mateix...un 10!!!!

11 comentaris:

I.Royo ha dit...

Be Xeve be, veig que s'et dona prou be aixó de penjar fotos i publicar entrades...mmmmm aquí hi ha futur!!


Ens veiem

Ari ha dit...

eh! molt bé! tot i arribar tard, m'ho vaig passar molt bé! =)fins aviat!

Xeve Feliu ha dit...

Eh, que això a anat a mitges!!! M'encanta l'última foto d'en Manyo.
No troveu que es molt ell, tant rialler i eufòric?

Felicitats a tots!

Júlia ha dit...

Eii! He vist que hi havia 3gossets ooh podria haber vingut però no sé l'hora que vau arribar...quina llàstima, sempre em perdo aquestes sortides guays! Unes fotos molt maques!! Ens veiem divendres a l'última reunió de l'any!
Petonets,

I.Royo ha dit...

Ei gent va ser genial...encara em fan mal les plantes dels peus jejeje...
Júlia vàrem arribar cap a les 13:30...no se si haguéssis tingut temps, a la proxene reina.
Bé, espero que no falteu al sopar de la secció que la presentació del vídeo del nostre espectacular director OZKART no té desperdici!
Pels que hem quedat dimecres per anar a fer les compres del sopar i qui es vulgui apuntar, em quedat a les 19:15 al cer.
Petonet.

martona ha dit...

Ei gent, espectacular!!!!
Espereo que no falteu al sopar de la secció divendres que el vídeo que ens té preparat el nostre espectacular director OZKART no té despercici.
Pels que vulguin venir a comprar el sopar hem quedat el dimecres a les 19:15 al cer.
petonet

Anònim ha dit...

Que tal les entrades al blog des de l'estranger??

Espero que tot be per CAT...per aqui molt be!!

No tinc temps per posar res, que em foten fora de la biblio!

Una abracada!!

GAbriel

I.Royo ha dit...

Eiiiii Gabi!!!!

Bones tio, com l'aventura per Melbourne?? Aqui ja veus, seguim sense parar!! Ens fa feliços veure una "estrelleta" que de tant en tant ens mira el blog desde Australia, es exòtic haha!!!

Sàpigues que el blog es una petita finestra per on poder recordar la teva terra i la teva gent...ÀNIMS I SORT amb tot Valent!!!!!!!!!

Nandy ha dit...

Bones!
Aquí també tenim rutes tant maques com la del diumenge!

Ens veiem divendres!

Carmen ha dit...

Ei! molt bé el reportatge! Tinc clar que repetiré!!

Manyo ha dit...

La caminada fue un éxito.
Quiero felicitaros a todos y
en especial a la Remei, a la
Carmen,por el estreno en la sección
y a mi hemano Germán que és una caña como tira.

Xeve sóc molt feliç!!!!!!!!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.