FOTOS: PUJADA AL TAGA

Bones gent;

El passat dissabte dia 06 varem anar a pujar al Taga juntament amb els companys del Centre Excursionista Tossa. Per tots es sabut que no es una cim complicat ni tan sols gaire exigent, és el que podriem definir com un cim de vaques, ben planer i accessible desde tots els seus cantons, però no per aixó vol dir que sigui aburrit, doncs es un mirador exemplar de tota la vall del Fresser i de Núria, i la Vall del Ter i una muntanya ideal per iniciar-se en l'excursionisme.

El dia el vam encertar de plè, va ser increïble, amb un sol propi de primavera, gens ni mica de vent i una temperatura molt agradable. De fet la majoria de nosaltres va pujar amb màniga curta! La veritat es que xocava una mica doncs cims tant propers com el Bastiments ja es veien enfarinats des del Taga i la sensació era si mes no curiosa.

A la cita varen acudir, la Maite, en Toni, la Marta, la Nandy, la Júlia, la Isa, l'Anna, la Marta i l'Isaac per part del CER i en Josep, en Ta i la seva dona, en Gabriel, l'Eva, la Núria i un parell d'amics més per part del Centre Excursionista Tossa.

Deixem els cotxes a l'ermita de St. Martí d'Ogassa i sense més contemplacions començem a enfilar cap al coll de la Portella d'Ogassa a bon ritme tot i...

...les primeres rampes, un pèl exigents, que van fer suar a més d'un!!

El grup agafa finalment un ritme constant que ens permet anar tots junt i en fila. Poc exèrcits mantindrien un ordre com aquest en les seves files...quin goig!

Un cop superat el coll de la Portella d'Ogassa ens encaminem a la recta final amb la inmensa creu blanca del Taga sempre present guiant-nos el camí.

Foto de germanor al cim. Els dos grups vam congeniar molt bé i varem fer mes pinya que mai per la foto. Aixó de les trobades de germanor entre centres promet!!!

Després de reposar forçes i fotre un bon mos, començem el descens amb vistes a Rocacorba, i també de més al sud on les Agudes del Montseny treuen el nas per sobre de les gavarres.

Durant la baixada a tots ens sorpren la magnifica silueta del Pedraforca que ens saluda desde l'oest, imponent i solitari a la serra del Cadí esperant les primeres neus.

L'ultima baixada pronunciada ens duu fins al coll de Jou...

...on prenem la carretera que ens tornaria a St. Joan de les Abadesses.

Un metres mes avall però prenem un trencall a l'esquerra i...

...ens endinsem en un bosc de boix plè de fullaraca on...

...el camí es força estret a trams creant alguna que altre retenció en el grup, que amigablement va baixant de nou fins a retrobar l'ermita de St. Martí d'Ogassa, punt d'inici del nostre recorregut.

Només ens queda agraïr a la gent del Centre Excursionista Tossa i en Gabi, la seva amabilitat i confiança, i desitjar que aquestes trobades de germanor es repeteixin sovint entre els dos centres partir d'ara i en el futur.

Be doncs...salut i muntanyes i ens veiem a la propera!!!!

5 comentaris:

I.Royo ha dit...

He oblidat de felicitar i agraïr efusivament a en Tà, guia del grup per la paciència i el saber fer que va demostrar guiant el grup durant tot el trajecte...un deu aquest paio!!

martona ha dit...

Che quina bona diada , el dia immillorable i la companyia com sempre també immillorable!

Ens veime el dissabte a tibar a Solius.

Petonets

Júlia ha dit...

Ei! Un dia genial no només pel bon temps sinó també per la bona companyia. S'ha de repetir!
Petonets

Nandy ha dit...

Bones!
Penso el mateix! va ser genial!

Fins la propera!

Unknown ha dit...

Ei! Dia immillorable i molta pinya,... sort de la secció de muntanya del CER que va ompletar la plantilla! ;)...la veritat que es va formar un bon grup...ens veiem a la propera! ;)

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.