FOTOS: PUJADA DEL PESSEBRE AL MONTGRÍ 2010

Bones gent;

Avui complint la ja tradició de pujar el pessebre al nostre estimat i sempre present Montgrí, ens em trobat una bona colla. S'han format diferents grups que han sortit des de Sobrestany i des de Santa Caterina i d'aquests, uns han pujat voltant al Mont Plà i els altres han fet via passant per la creu. Cadascú s'ha adaptat la sortida a la mesura de les seves possibilitats i tot junts hem près el Castell!!!!!

Estem molt contents per que avui s'ha fet pal.lesa la voluntat d'un grup de mares i pares molt compromesos amb el futur i l'educació dels seus fills. I alhora hem començat a intuir el que pot ser el futur de la secció i el seu relleu generacional.

Per la ocasió ens varem juntar en Joan, en David i en Pau, en Xinxilla, l'Òscar, la Meri i l'Iker, la Nandy, la Marta, la Natàlia, en Rafa, en Xeve, en Lluís i la Sílvia amb l'Ariadna, i l'Oriol, en Maño, l' Ester amb la Silvana i la seva amiga i filla (disculpeu però no recordem el nom) la Carmen i la Berta, la Niet, en Rüediger, en Pepe i la Carmen amb la Daniela i la Martina, en Pep i la Núria amb la Júlia i en Jordi.
En L'apartat caní: en Blanc, la Keka i algun altre que encara no ens han presentat.

El grup que sortia des de Torre Ferrana
(frescot, frescot).




Un dia radiant que ens va regalar unes vistes formidables de la nostra estimada terra
(no entrarem en litigis territorials amb els Torroellencs).




La pujada per anar a trobar el Mont Pla ens feu entrar en calor!!!



Ens ajuntem amb el grup que puja per el Mont Pla des de Santa Caterina.





Cada any deixàvem el pessebre en aquest punt però com que ja n'hi vam trobar un i a més el gruix de mainada pujava al Castell per la Creu, ens vam fer la foto de rigor i vam decidir que el pessebre reposaria aquest any al Castell.




Cal felicitar a en Jordi i la Júlia que van triar la ruta llarga i van complir amb escreix
(joves promeses).




Baixant del Mont Pla un altre regal per als sentits amb aquesta deliciosa vista de la vall de Santa Caterina.




Un cop al Castell ens vam trobar tots amb els més menuts i valents que pujaven per la Creu i junts vam prendre el Castell !!!!!!

Mireu quin bé de deu de mainada!!!!!!!això promet!!!!!




Allà vam aprofitar per deixar en una "cova" el nostre modest pessebret!




Amb molta paciència els menuts col.locaren el naixement.





I aquest n'és el resultat





A l'arribada a Santa Caterina ens esperava la festa de comiat de l'Ariadna, plena de gent maca i bones sensacions(com no podia ser d'altra manera).
I es que l'Ari estima i es fa estimar per tothom es per això que volem dedicar-li des de la Secció un ARREVEURE enorme i un gran FINS AVIAT!!!!!!!


Felicitats a tots per aquesta sortida tant rodona!!!

4 comentaris:

Joan Roure ha dit...

Una sortida molt guapa.el comiat de L'aridna molt divertit i creatiu. Sou una gent molt maca. moltes gracies Ariadna.La Niet, en Rafa i jo que vem tornar al capvespre i varem arribar de nit ens ho vam pasar pipa. apa companys salut hi ha gaudir de la natura que ja no en queda gaira.

I.Royo ha dit...

Caram quina mà de gent, aixó està creixent per moments!!! Gràcies a tothom per estimar i respectar la muntanya com nosaltres creiem que es mereix i gràcies per seguir creient en tradicions tant nostres que ens defineixen com un poble unit i tradicional...Visca el CER i Visca CATALUNYA!!

Xeve Feliu ha dit...

Felicitats a tots!!!!!
Visc a Catalunya!!!
Xist!!!!

martona ha dit...

Bones gent! cada any som més colla i el que és millor, una colla molt ben avinguda!
Ari, et trobarem molt a faltar......

Fins la proxene!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.