FOTOS: MARXA 24 h DE MUNTANYA (OLOT)

Bones gent;

El passat dissabte dia 22 de gener, 2 membres de la secció varen anar a provar de donar el tipus a les "24h de muntanya d' Olot", una marxa que consta de 5 etapes que es poden anar enllaçant fins a recòrrer un itineràri circular d'aproximadament 80 km "non stop".

Els dos representants de la secció en aquesta marxa; en Maño i en Lluís. Els valents de la secció!!!

Tot i la fred, la concentració va reunir una bona colla. En Manyo inculcant bon rollete al personal com sempre!!

La marxa creuava indrets màgics de la Garrotxa com la Fageda d'en Jordà. En Lluís en un petit descans al cor de la Fageda.

A les 19:00h arribàvem a la plaça de Sant Feliu de Pallarols on cardava una fred gens menyspreable....només -5 º !!!

Les cares dels nostres herois acabant la 3ª etapa al voltant de la 01:00h de la matinada amb una temperatura de -10º i després d'11h de caminar on van decidir que ja en tenien prou de passar fred!!.


Cal felicitar efusivament als companys del C.E. OLOT per la bona organització i els completissims avituallaments!!

Fins la propera!!

3 comentaris:

Xeve Feliu ha dit...

Collons que valents!!!!

Felicitats!!

I.Royo ha dit...

Felicitats per la gesta màquines!!!! Hauria d'haver-hi mes gent com vosaltres a la secció...seguiu així

Manyo ha dit...

--Gràcies a tots dos.
Vosaltres si sou màquines i teniu collons.

SALUT I CAMES----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Grasies a tots dos.
Vosaltres si sou màquinas i teniu collons.

SALUD I CAMAS------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.