ELECCIÓ DEL NOU ESCUT DE LA SECCIÓ

Bones gent;

Fa algun temps es va decidir cambiar l'escut de la secció de muntanya que com sabeu es l'escut del CER "modificat", per un escut propi que ens identifiqui d'ara endavant.

Aquí us adjuntem els escuts proposats perquè trieu en votació lliure a COMENTARIS quin és el que us agrada més. També existeix la possibilitat de deixar-lo tal qual el tenim. Per votar; l'ordre dels escuts es de dalt a baix correlativament: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 .










Penseu que un cop el tinguem escollit farem la roba nova d'aquest any, escuts per cosir en motxilles, gorros, etc... i enganxines per deixar la nostra "petjada" en els refus d'arreu.

La data límit per a la votació serà fins a final d'any.

Salut i bona tria!!

8 comentaris:

I.Royo ha dit...

El meu vot es pel nº 4. Personalment es el que crec que encaixa millor.

Per cert no ho he dit però si algú en tingués algún de molt bó que ens el faci arribar (en jpg o pdf) via correu electronic al mail de la secció.

Salut i tàpia!!

bikeskenapelat ha dit...

El 2

Joan Roure ha dit...

ha mi m'agrada el primer. Encara que un perfil ben dissenyat del Montgri com a referencia no estaria mal. Ha veure qui s'anima. Salut.

Lluís Albert ha dit...

Coincideixo amb en Pere, el segon el veig mes elaborat i actual. Ara q, com a innovador i cridaner, una variant erotico-festiva del mugró, ai..., el castell del Montgrí quedaria catxondo. Vinga va, i el perfil del cavall bernat també, no se m'acuses de sexista !!

Xeve Feliu ha dit...

Tot i que estava d'acord amb l'Isaac quan ens vam mirar els logos, per tant el 2on era el meu també, ara penso que el 4rt es mes arregladet.

L'Olga que no n'havia vist cap i no tenia cap influència va triar el 8e tot i que va recalcar i amb això estic d'acord amb ella que si s'ha de posar al pit de la samarreta caldria tenir en compte que el logo no sigui tant gran com el que portem ara.
Potser amb la meitat ja fariem.

Salut i petons a tots

Anònim ha dit...

Por el puro hecho que me gusta opinar, voto la 3 y 4 :)Natalia

Anònim ha dit...

Voto pel nº 4, però si em permeteu amb un petit canvi.Personalment crec que la bandera clavada al cim és un element distursionador de l'escut, per tant la meva proposta si s'admed és de pintar amb els colors de la bandera la neu de les muntanyes i així eliminar la banderola del cim.

D.Condal ha dit...

Voto per el 4rt.

Salut x a tots ;)

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.