FOTOS: PUJADA DEL PESSEBRE 2011

Bones gent;

Avui diumenge dia 11, la secció de muntanya hem tingut el plaer i l'honor de pujar el pessebre de CER al Montgrí com ja ve sent habitual cada any.

Aquest cop però ha sigut una jornada especial, no només per la gran multitud de gent que s'ha sumat a aquesta entranyable activitat nadalenca sinó per què estrenàvem pessebre propi fet a mà per un dels nostres estimats socis per tots conegut; en Maño que malauradament no ha pogut pujar a col·locar-lo ja que s'està recuperant d'una lesió muscular, des d'aquí li enviem una forta abraçada i desitjos per que aviat es reincorpori a les nostres files.

Després d'un recompte barroer calculem que avui ens hem reunit més 70 persones!!! Un èxit.

Per mostra algunes imatges de la jornada:

El dia ha començat ven clar i assolellat. A la foto en Toni i en Rafa tancant el grup que pujaven des de Bellcaire.

El grup lentament s'ha anat reunificant i han encarat plegats l'última pendent direcció Santa Caterina on els esperaven el segon grup que s'havien citat a les 10 a l'ermita.

Un cop arribats a Santa Caterina els dos grups es troben i tots plegats ens organitzem per començar la pujada cap al Montplà.

La veritat es que enguany a tots ens ha sorprès agradablement la gran assistència de gent vinguda d'arreu que s'ha sumat amb nosaltres a pujar el pessebre del CER. A la foto el gran grup arrenca la marxa.

Un cop que la pendent es fa més pronunciada, el camí s'estreny i el grup s'allarga força creant una llarga "serp" humana...

...que sembla no tenir fí.

Amb tanta gent cal fer vàries parades per reunificar-nos però tot i així anem pujant a un ritme suau però constant.

Després de la primera pendent de pedrigolet i un cop hem enllaçat el tram suau de carena ara ens toca la pujada fins a la caseta del guaita al Montplà, una pujada...

...força brusca i amb les pedres ven humides que fan relliscar a més d'un.

Al capdavant del grup, els més ràpids ja han arribat al indret del pessebre i ara els toca esperar la resta dels companys van arribant per la llarga cua de gent que es perd a l'horitzó.

Finalment ens reunim tot el grup i col·loquem el pessebre en el seu lloc privilegiat i de cara a l'Escala on restarà fins que el pugem a retirar per la Candelera a principis de Febrer.

Un cop instal·lat el pessebre ens fem la foto de família tots ben apretats. Aquesta gran família que cada any creix més i més mostra orgullosa les noves generacions d'excursionistes que esperem segueixin estimant la muntanya com nosaltres l'hem estimada sempre.

Després de la parada obligada el grup torna a arrencar ara amb l'objectiu de conquerir el Castell de Montgrí.

El sol segueix escalfant el grup que avança en fila de un per l'estret sender que ens condueix cap al coll previ al Castell.

Arribats al coll, la gran majoria segueix amunt cap al Castell i un reduït grup se separa per escurçar camí i retornar al punt de partida.

Finalment el grup arriba al Castell de Montgrí amb ganes de...

...fer una llarga parada per esmorzar i disfrutar de les vistes.

Un grupet s'anima a pujar fins dalt del Castell a fer-se la foto de rigor en una de les seves torres.

Moments després emprenem el camí de baixada cap al coll de la Creu.

L'autèntica protagonista de la jornada; la mainada, que per cert s'han portat de conya tot i la quilometrada i la gentada que ens hem reunit. A la foto la Xènia xalant del moment mentre l'Oriol l'observa i la Júlia i la Marina miren la càmera amb atenció.

El grup baixem de la Creu serpentejant per el camí de Santa Caterina amb ganes d'arribar i tocar la campana.

Arribem a Santa Caterina fí de trajecte per el grup que ha arribat amb cotxe fins aquí al matí. Per altres els queda encara la baixada per la Vall fins a Bellcaire.

El darrer grup encara la baixada amb humor i un bon regust de boca...doncs avui ha sigut un gran dia, amb un gran grup i un gran futur que ens espera com a gran família que som.

Felicitar absolutament a tothom qui ens ha acompanyat avui en aquest acte tan màgic i entranyable i molt en especial a en Maño que l'hem trobat molt a faltar i que ens ha ajudat amb la seva destresa alhora de fabricar el pessebre del CER que sempre més pujarà de la nostra mà al Montplà i gaudirà per tots nosaltres de les millors vistes de l'Empordà i del Pirineus.

Bon Nadal i bones festes a tots!!!!!!!

4 comentaris:

I.Royo ha dit...

Un 10 pel grup i un 10 pel Maño. Quina gran família...Visca el CER i visca Catalunya!!!

Lluís Albert ha dit...

quina munió i quina enveja!! A veure si puc venir a la baixada

Xeve Feliu ha dit...

Quin pessebre mes maco, felicitats Maño i que et milloris!!
Sorprenent i exponencial augment de la "família".

Bones Festes a tots!!!

martona ha dit...

Impresionant!!!!!!!!!!!!!!!si senyor!! I quin pessebre tant xulo!!
Ens veiem dissabte al sopar.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.