TRÀGICA NOTICIA: EN MAÑO ENS HA DEIXAT

Aquest matí ens ha deixat el nostre company i gran amic, Maño, un dels puntals mes forts de la nostra Secció i una persona molt estimada per tota la vil·la de l'Escala.

No tenim paraules per descriure el dolor que ara mateix ens ocasiona la seva marxa, i trigarem molt de temps en recuperar-nos d'aquest cop tant i tant dur i tornar a trobar l'energia i optimisme que ell desprenia en tot allò que feia, però de ben segur que quan tornem a alçar el cap, cap a la muntanya, el recordarem com ell sempre hagués volgut; amb un gran somriure i caminant muntanya amunt.

 El nostre estimat Maño

Et durem sempre més amb nosaltres a tots els cims que assolim i et trobarem moltíssim a faltar en totes les activitats que dúiem a terme plegats a la Secció.


Els teus companys de la Secció de Muntanya del CER no t'oblidarem.

10 comentaris:

martona ha dit...

Avui és un dia trist, ja no serà el mateix sense tú Maño, eres el meu company d'alta muntanya, sempre comptava amb tú per acompanyar-me, eres prudent, responable, portaves l'alegria d'una forma innata que feies que tot semblés més fàcil, quan em venia la fluixera després de tantes hores caminant m'animaves i em feies riure trasnformant el cansament en un gaudir que enganxava.
Et trobaré a faltar i molt, però hem queda el consol que te n'has anat fent el que t'apassionava.

Et trobaré a faltar.

I.Royo ha dit...

Adéu Maño. Has marxat i ens has deixat un buit inmens, impossible d'omplir. Encara recordo quan varem engejar junts aquest projecte, tu vares ser un dels pares fundadors de la Secció de Muntanya del CER recordes?? He passat tantes bones estones caminant al teu costat que ara em sento orfe d'aquest pare que havia arrivat a admirar i a estimar com una persona especial en la meva vida. Estic molt trist per la teva marxa peró et prometo que et duré amb mí en un raconet de la motxilla a tots els cims que conquereixi en nom de la NOSTRA estimada Secció de Muntanya del CER.

Camina en pau Maño!!!

Lluís Albert ha dit...

Encara què avui ens costarà somriure, el record del teu, sempre perenne, ens ajudarà a continuar. Manyo, ens has deixat a tots més perduts aquí a la plana. Tu,
com només ho saben fer les bones persones, has deixat el cos ran del camí, de les pedres i de la neu per aixecar-te per sobre dels cims per sempre més. Una abraçada.

Toni-Marta ha dit...

Estem molt tristos de que ens hagis deixat tant aviat, tenies encara molts somnis per complir, és gran pèrdua.

La fotografia que esta aquí penjada reflexa perfectament com eres, una persona vital, extrovertida, divertida i un munt d'adjectius positius més. La Marta i en Toni et recordarem sempre així, amb aquest gran somriure.

Però sabem que quan estiguem pujant muntanyes el teu record ens acompanyarà sempre.

Adéu company.

Francisco ha dit...

Maño, ho sento no soc massa de parlar ni d'escriure, nomès dir-te que t'asseguro que serà molt difícil tapar el buit que has deixat.


Per que tú??.... aquesta es la prova definitiva que a dalt no hi ha ningú que cuidi de la gent bona.


Laura anims i una forta abraçada.


Joan Deulofeu ha dit...

Adeu company. Ara que ens has deixat Manyo, ens adonem de com omplies les nostres vides. No et podrem oblidar, com no s'oblida mai un gran amic i una extraordinària persona.
Ens veurem als cims. Caminaràs sempre amb nosaltres

joan ha dit...

Maño, has deixat una petjada molt fonda,la teva actitud devant la vida es la de les grans persones, Generos,
altruista,positiu i tantes i tantes virtuts. Et duré sempre dins meu, ets un exemple a seguir. T'ESTIM!!

Anna Carolà ha dit...

Feia poc que et coneixia només he fet dos excursions amb tu però ja m'havies encomanat el teu entusiasme, el teu positivisme,la teva alegria...
És una gran perdua.S'et trobarà a faltar.
Ànims a la familia

Ari ha dit...

Avui he anat a fer una ruta per l'Empordà i te l'he dedicat, ha estat la meva manera de dir-te adéu... a cada pas has estat allà al costat.

t'he recordat tal i com et recordem tots, optimista i molt! amb aquelles rialles que s'encomanen amb tanta facilitat, prudent, entusiasta...

No et podrem oblidar, creu-me que ens acompanyaràs a tots els cims.

Un petonas ben gros, et trobaré a faltar.

Elvira ge ha dit...

Has marxat, però en recordar-te ho farem sempre amb un somriure, seràs sempre amb nosaltres...
Un petó Maño...

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.