FOTOS: INICIACIÓ A L'ESCALADA A SOLIUS

Bones gent,

El passat diumenge dia 13, els de la secció varem anar a fer una de les habituals jornades d'iniciació a l'escalada esportiva, aquest cop a la meravellosa escola de granit de Solius. Ens varem reunir en Lluis Tomàs, en Job, en Toni, la Mariana, la Júlia, en Lluís Camacho, la Marta, en Robert i l'Isaac.

Tothom va poder escalar al menys una via i aprendre a assegurar el company que escala. L'objectiu d'aquestes jornades es que la gent aprengui les nocions bàsiques de l'escalada esportiva, coneixi de primera mà l'equipament que està utilitzant i agafi confiança en un mateix i agilitat a la paret. Us deixem algunes fotos del dia:

La Júlia començant a escalfar motors amb un IV, assegurada per en Lluís.

Qui ha dit que asssegurar no es sexy?? La Mariana aquí ens ho demostra.

En Toni i en Robert van triar dues vies paral·leles. Aquí els dos pujant...

...aquí els dos baixant.

La Mariana i la Júlia trepant juntes per les vies d'iniciació de l'Agulla Central.

En Job va demostrar que la capacitat humana de patiment es encara desconeguda!!!!! Felicitats Job que tot i la ressaca encara vas poder fer una via. Aquí a la foto, patint les consequències.

En Lluís trobant-se cara a cara amb el gri-gri.

En Toni assegurant.

Felicitar també en Lluís Tomàs, doncs va ser la "rebelació" de la jornada. Va fer més vies que ningú i va demostrar que l'escalada esortiva se li dona força bé. Aquí escalant la tercera via de la seva vida: un V!! No està gens malament!

Foto de grup amb Solius al fons.

Fins la propera i...ens veiem pel camí trepasss!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Holaaa!! Per fi hi ha les fotos jeje Un dia molt divertit tot i que no vaig estar al 100% però ho milloraré! Petonets i fins un altre!

MARIANA ha dit...

un dia genial, animaros a venir es una experiencia diverida y reconfortable... nos vemos.

I.Royo ha dit...

Encara hi ha poques noies que escalin en relació amb els nois, peró mirant els comentaris del nostre blog ningú ho diria, i es que la nostra secció femenina te molt de caràcter i de geni, clar que si!!!! Felicitar-vos a totes i tots per una jornada molt bona que vam passar plegats.

Salt i tàpia!!!

Lluis Tomàs ha dit...

Bones,
Va ser genial! Rapetire "si mi voleu"!
Gracies a L'Isac i en Lluís , per la seva paciéncia!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.