FOTOS: INICIACIÓ A L'ORIENTACIÓ

Bones gent;

Dissabte passat varem fer una jornada d'iniciació a l'orientació, que es repartia entre una classe teòrica força matinera (09:00h) i una mini cursa pel bosc per usar sobre el terreny els coneixaments adquirits a la teoria.

Es van apuntar vells coneguts de la secció i gent nova que van complir amb escreix les expectatives i van aprendre i disfrutar de bon grat corrent i orientant-se pel bosc. Els que varem participar a l'activitat erem; l'Angel i els seus fills, la Merçé, en Xavi Ballesta, en Juan Carles, en Joel i un amic, en Toni, en Florian, en Xeve, en Robert Figueras, en Lancha, en Marcelo, en Dani Paltré, la Júlia, en Marc Trayter, la Marta, l'Albert Caralps i el seu fill, l'Isaac i l'Albert Roca.

Per mostra algunes fotos de la jornada;

Sessió teòrica matinera al local de la secció. Entre algun que altre badall, l'Albert va anar explicant les tècniques bàsiques de l'Orientació ajudant-se d'un power-point força didàctic i d'exemples pràctics de mapes de curses reals.

Un cop ja al bosc, començen a sortir els participants individuals o en parelles cada 2 minuts. La gent comença a còrrer com boja!!

Un cop donada la sortida a tothom desmuntem el xiringuito i muntem l'arribada en el seu lloc corresponent. Només ens queda esperar a que ningú es perdi i a que els participants vagin arribant d'un en un, sans i estalvis!! A la foto, l'Albert amo i senyor del "xiringuito" d'arribada.

Al cap de 1h34' arriba a meta el primer participant, en Lancha. Ha sortit de cap al mig de tots els participants i es per aixó que ja d'entrada es col·loca primer de la classificació. Ara caldrà veure quina diferència els hi treu als demès i si algú que ha sortit per darrere seu no dona alguna sorpresa.

Just per darrere d'en Lancha arriba en Xeve força content pel resultat. Ell ha sortit per davant d'en Lancha i per tant ara per ara ocupa la segona posicó. El seu temps total es de 1h36'

La sorpresa arriba quan al cap de pocs minuts discutint el circuit, l'Albert que fa de controlador, revisa les targetes i s'adona que els dos s'han deixat de marcar una balisa, la 17!!!

Acte seguit surten corrents com bojos amb el mapa a la mà per trobar la maleïda balisa, tot i que tornen minuts mes tard els dos alhora. La classificació per tant, segueix intacta a pesar de l'anecdòtic ensurt.

I decidits celebren l'errada i l'arribada definitiva, junts i somriguent.

Contra tot pronòstic (hi havia altres apostes mes fiables), arriben el duet femení format per la Marta i la Júlia...

...que mes tard ens reveleran que han fet alguna que altre puilla. Però com no pot ser d'una altre manera, en aquestes princeses els hi ho perdonem tot i més!

En Toni i en Florian, arriben a tot gas a la recta de meta i s'adonen que alguna cosa no va bé...els hi manca també la maleïda balisa 17!!!

A en Toni i en Florian se'ls hi uneixen a la cerca i captura de la última balisa 17, mes participants que van apareixen d'entre les verdisses.

Poc després de l'arribada d'en Toni i en Florian (1h44') arriba un "peloton" que s'han anat trobant i juntant pel camí. Aquest grup està format per en Marc, en Robert, en Joel i el seu amic.

Begudes fresques, uns bons riures i discutint la jugada a la zona de meta a l'espera de que arribin mes participants.

Al cap de 3h5' arriben en Xavi i en Joan que tot i estar fora de temps s'alegren d'haber arribat a la seva primera cursa d'orientació en condicions.

També fora de temps peró amb molt de mèrit i d'il·lusió arriben l'Angel amb la seva filla Martina...

...i la Merçé amb l'altre fill de l'Àngel. La resta de participants ha abandonat aans d'arribar a la línia de meta per problemes diversos.

I com no pot ser d'una altre manera millor, acabem la jornada amb un dinar de ganivet i forquilla al CER, on en Josep i la Lourdes sempre ens tracten com a reis i més si venim amb gana!!

Salut i fins la propera!!!!!!

4 comentaris:

Unknown ha dit...

Eiiii!!!! Va ser un dia molt divertit jajaja no sé perquè ;-P No, de debò, va estar molt bé... felicitats pel sr.Roca i els ajudants. S'ha de repetir! petonets

Toni ha dit...

Sisplau algu hem podria portar un bocata,estic pel montgri,la maleida fita 2 es resisteix.
Merci a tothom,en especial a l'Albert,l'issac i en bob,per la feina que van fer.

I.Royo ha dit...

S'agraeixen Toni. Merci a vosaltres per obrir-vos a conèixer noves activitats esportives al meu parer, força interessants. El món de la muntanya es INFINIT!!!!!!

marta ha dit...

Ei guapos que bé que ens ho vam passar, tot i que s'ha de reconèixer d'orientació poca!!!!jeje.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.