FOTOS: ASCENCIÓ AL PIC DE SOTLLO

Bones gent;

Cal celebrar l'èxit rotund dels membres de la secció que aquest passat cap de setmana feien cim al Sotllo amb esquís en condicions adverses de vent i fred.

El mèrit d'en Joan i en Xeve era doble doncs davant la predicció d'empitjorament del temps pel diumenge van optar per intentar el cim el mateix dissabte passant de llarg el refugi de Baborte i arribant al Sotllo cap a les 18h de la tarda!!!!!

Un ascenció NON-STOP de 1700m de desnivell, des del Plà de la Farga fins al cim i en condicions desfavorables que els obligaba a arribar al refugi de Baborte de baixada, ben entrada la nit i amb l'ajuda del frontal i el GPS. En total 11h de tute i una aventura més al curriculum que van poder celebrar amb un bon esmorzar el diumenge cap a quarts de 12h un cop van arribar de nou al Plà de la Farga on tenien el cotxe.

En Joan i en Xeve al cim. Felicitats per la gesta parella!!!

Finalment, i després de varis intents fallits, el Sotllo ha caigut per aquesta cordada d'amics inseparables i molt ben compenetrats.

Ánims a la resta de membres de la secció que la neu encara donarà de sí per un mes més aproximadament.

Salut i muntanyes!!!!!

4 comentaris:

buo ha dit...

felicitats cracks , espero veureus a tots habiat ke us trobo a faltar , una abraçada molt gran a tots

Xeve Feliu ha dit...

Gràcies Rafa, una abraçada tb!!! Estem eufòrics!!!!

I.Royo ha dit...

I es que no es per menys Xeve, sou el referent d'Alta Muntanya de la secció i activitats com aquesta així ho demostren...esteu fets uns FIERACOS!!!!

Joan Roure ha dit...

Realment va ser una bona jornada alpina.N'estavem convensuts hi ho vam aconseguir. Era un dia d'aquells que la montanya s'et pot menjar d'una glopada,pero ens la varem menjar nosaltres lentament,fantastic!!! salut

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.