FOTOS: MARXA SOLIDARIA POPULAR "ELS DOS CASTELLS" (PALAMÓS)

Bones gent;

El passat dissabte dia 19 varem anar a fer la Marxa Popular i solidària que organitzaven els companys del Club Alpí Palamós per la seva zona. Va ser una nit acollidora amb temperatures suaus i un lluna plena que ens il·luminava tot el camí. La veritat es que ens van sorprendre les pistes i camins de les Gavarres que rodejen el poble, amb un desnivell gens menyspreable!!

A la sortida ens hi vam ajuntar en Toni, la Nicole, la Marta, en Farncisco, la Cenia, l'Eva amb en Hobbes i l'Isaac.

Sortim desfilant i alhora en punt de la platja de Palamós...

...i aviat creuem la nacional per deixar el poble enrere.

Amb un ritme molt suau la gentada ens dirigim en direcció al bosc.

La pista que prenem ja dins de bosc, es força ample per a tot el grup. El desnivell es comença a fer notar.

No han passat ni 10 minuts i les primeres rampes fan acte de presència. Tots pensem: però no era una sortida quasi planera?? Resulta ser que els 330m totals de desnivell els fem en 5 minuts i en un tram de menys d'1km!!! Que catxondos aquests de Palamós!!

La pista s'enfila fins a fer-nos suar a tots, i fins i tot als més "maquinilles" els hi cau una gota de suor mentre dissimuladament criden...al loro que no estamos tan mal!!!!!

La gent de l'organització, ens fa aturar-nos i reagrupar-nos al Puig Arbúcies des d'on divisem el poble i el mar, just alhora en que...

...la lluna, amb una puntualitat anglesa, fà acte de presència tal i com si la tinguessin contractada per a l'ocasió, i surt del mar plena i brillant.

Aviat caurà la nit i la claror va desapareixent per moments. Es l'hora de posar-nos els frontals. A la foto en Hobbes reclama la seva llumeta.

La marxa segueix amb la llum dels frontals mentre esperem que la lluna agafi alçada i ens i·lumini el camí.

La gent avança amb cura i parlen amb veu baixa com si no volgessin molestar a un bosc que dorm en pau i que ens deixa passar a través seu amb el silènci com a única condició.

L'organització ens atura en un avituallament on aprofitem per menjar i reposar. Ara la lluna ja és prou alta i ens il·lumina quan trobem clars en el bosc i pistes prou amples. El silènci segueix imperant en el grup, tal i com ha de ser.

A mesura que avança la nit el grup s'estira un xic més però l'organització procura anar-nos aturant i reagrupant constantment cosa que nosaltres...

...aprofitem per inmortalitzar i fer algun riure sempre amb veu baixa. A la foto el trio Isaac-Francisco-Marta que no ens hem separat desde que hem començat a caminar. Bé, tampoc hem caminat tant junts com sembla a la foto eh? Hehehe...

Els de la secció reunits en un dels avituallaments. A la foto, en Toni, la Nicole, l'Isaac, la Marta, en Francisco, l'Eva i en Hobbes.

Al cap d'un parell d'hores tornem a entrar a Palamós per dirigir-nos cap a la sortida nord del poble i anar a buscar el camí que ens durà a la Platja de la Fosca.

Per camins estrets i sinuosos arribem de nou a la costa, la vista se'ns perd en el mar platejat per la lluna i la remor de les onades envaeix els nostres sentits deixant-nos atònits contemplant l'estampa.

A partir d'aquí seguim l'itinerari pel camí de ronda que voreja la costa i que ens duu a passar per les runes del Castell de Sant Esteve que domina la platja de la Fosca.

Vorejem la platja de la Fosca pel camí de ronda tot obserevant la seva bellesa.

Al cap de 4h30' arribem de nou al passeig marítim de Palamós i fem la foto de grup.

Simplement felicitar i destacar la bona organització de la ruta duta a terme pels companys del Club Alpí Palamós i recalcar que l'objectiu benèfic de la jornada ha estat motiu més que suficient per apropar-nos a aquest racó de la nostra costa però que la resta ho ha fet la màgia i bellesa d'aquest indret que per sí sol ens ha meravellat.

Salut i muntanyes i fins la propera!!!

3 comentaris:

I.Royo ha dit...

Una vetllada agradable sota una lluna espectacular i amb un grup ple de bon rotllo. Bon Karma!!!!

Fins la propera!

Toni ha dit...

Una sortida molt xula.
ole per la gent del club alpi palamos,que han organitzat una bona nocturna an pocs recursos.Ara ens toca a nosaltres.

Ens veiem sota la lluna

Francisco ha dit...

Si, si tot molt romàntic....

la lluna, la nit, la platja, la pizza....

Salutacions

Ens veiem el divendres

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.