FOTOS: SORTIDA NOCTURNA MONTGRÍ

Bones gent;

Com què el Manyo i en Lluís Tomàs estan ociosos aquest estiu, han decidit què no poden estar quiets, i si de dia fa massa calor, doncs vinga, a muntar nocturnes pel Montgrí. Voleu dir que s'apuntarà gaire gent a fer la passejadeta?

Déu n'hi do quina colla ! Com s'ho fa en Manyo per reunir aquests jovenets i jovenetes disposats a seguir-lo allà on vagi?


Punt d'inici, al final del camp de futbol. Ep, vigilem bé no ens atropellessin abans de començar !


Enfilem pel camí de la torre Ferrana i Sobrestany, traspassem la frontera i entrem en terreny hostil, sort què avui no portem cap burro què ens volguessin robar !

Comença la remuntada pel camí del Puig de les Sorres volatilitzades tot enfilant cap a l'Ermita del Palau.


Abans d'arribar al Puig d'en Lleial i al giratori dels bombers fem la foto de grup al punt culminant de la nostre sortida, a uns 1000 m. d'alçada (zero més, zero menys). L'Escala, muda, queda rendida als nostres peus, allà la llunyania...

Mira com s'ho curra el punyetero, que ens ha portat cafè amb llet i galetetes de postres !


Així no m'estranya què totes les nenes maques l'idolatrin d'aquesta manera, fins al punt què fins i tot la seva dona s'apunta a la sortida. Envejoses i males veus diuen què per a vigilar-lo...


Ara, què amb un riure franc (i escandalós) com aquest quina se li pot resistir?


Tot va bé si acaba bé. Suats i cansats de l'esforç realitzat, i com a persones sanes i esportistes que som, acabem rendits a una terrassa del poble tot demanant llet amb colacao abans d'anar a dormir.


Les fotos son manllevades d'en Robert Carmona. Si te alguna queixa ho pot discutir amb la Mercè, la presidenta del CER, que si te prou morro per sortir a la foto inicial i escaquejar-se de la sortida, també sabrà torejar-lo degudament.

Prepareu els frontals, què aviat en prepararan una altre !!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.