L'ALBERT ROCA A LA TITAN DESERT 2010 (SEGUIMENT)

Bones gent;


A una etapa per el final de cursa, seguim la progressió de l'Albert a la TITAN DESERT 2010.











En l'etapa d'ahir dimecres dia 05 entre Alnif i Boulmane Dades, de 103km amb un desnivell acumulat de 1800mts en terreny de pistes pedregoses d'alta muntanya, l'Albert va quedar en la posició 35 a 1h14'43'' del vencedor de l'etapa, el ciclista professional Roberto Heras.

En l'etapa d'avui dijous dia 06 entre Boulmane Dades i Toundout, de 135km amb un desnivell acumulat de 1400mts per terreny de pistes pedregoses, l'Albert ha quedat en la posició 19 a 55' del vencedor de l'etapa el txec Martin Horac.

A dia d'avui l'Albert ocupa el lloc 20 de la general a 3h 21' 43'' del lider provisional de la cursa, en Roberto Heras.

El nostre veí, el també escalenc Marc Trayter ocupa de moment el tercer lloc de la general a 1h09'33'' d'Heras. Ànim companys que esteu fent un paperas!!!!

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Desitjo sort a l'Albert Roca és un esportista d'èlit no sé si esteu d'acord amb mi... són etapes molt dures i és d'admirar... SORT I ENDAVANT!!!!!! aniré seguint el final!!!! Cagu'm l'ostia que va de fort... més fort que un mart de torrent... jjejjeje venga fins aviat a tots!!!! Ens veiem per anar a tibar!!!!! Kemascle

I.Royo ha dit...

Lluiset ja era hora que apareixessis per aquí!!! Et trobem a faltar a les sortides i a les reunions nano...sort amb les OPOS crak!!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.