L'ALBERT ROCA A LA TITAN DESERT 2010

Bones gent;

El corredor de raids d'aventura Albert Roca, membre de la nostra secció, està corrent la cinquena edició la ultra marató en BTT Titan Desert 2010. Es tracta d'una cursa en BTT de 470 kilòmetres dividida en cinc etapes que transcòrre per el desert Africà i l'Atlas marroquí. Compta amb un desnivell acumulat de 4.460m.









Desde la secció farem un seguiment de l'activitat de l'Albert (equip Buff-Thermocool, dorsal 262) que la veritat sigui dit, no ho està fent gens malament.

En la primera etapa, de dilluns 03 entre Maadid i M'Cissi, amb una distancia total de 98,810 km un desnivell acumulat de 460m, amb un terreny de dunes i pistes pedregoses, l'Albert va quedar en la posició 27, amb un total de 4h11'17'' i a 45' del lider de l'etapa en Martin Horak.

En la segona etapa, de dimarts 04 entre M'Cissi i Alnifl', amb una distància total 93.170 km, un desnivell acumulat de 400m, en un terreny de pista pedregosa i planera, Albert va quedar en la posició 23, amb un total de 3h35'39'' a 27' lider de l'etapa l'Ondrej Fojtik i a 1h12'41'' del lider de la general el mateix Ondrej Fojtik.

Li desitjem a l'Albert molta sort i que acabi SENCER!!!!

P.D. Per cert, volem felicitar a mes a mes, el també escalenc Marc Trayter que va 7é de la general darrera del gran Melcior Mauri!

3 comentaris:

I.Royo ha dit...

Per cert, l'Albert ens farà la jornada teòrica d'iniciació a l'orientació i la mini-cursa d'orientació que farem al juliol. Animeu-vos i aprendreu a orientar-vos pel bosc i la muntanya.

I.Royo ha dit...

Perdó volia dir al Juny!!!!

Lluis Tomàs ha dit...

Avui l'Albert està 20e i en Marc 3er a la general!!
Vaya "Maquines"!!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.