FOTOS: INICIACIÓ A LA VELA

Bones gent;

Avui els de la secció els hi hem fet el salt a les xiruques, els peus de gat i les bicis i ens hem atrevit a cambiar-nos de "camisa" i salpar a la mar. El dia ens ha acompanyat; a primera hora amb sol i poc vent i més tard amb el pas de les hores amb poc sol i força vent. Es nota que som una secció de muntanya perqué només hem acudit a la "crida" del mar 5 de nosaltres; en Job, en Robert, en Lancha, la Merçè i l'Isaac. De totes formes hem sigut suficients per formar la fotilla de "sapastres" que no paràvem de volcar i de remullar-nos, i fotren's un fart de riure!

L'experiència ha estat genial, i entre altres coses hem après que la "contra" no nomès es una tàctica futbolera, que "l'escota" no es el femení del famós "escote", i que la "canya" no només es el que ens fotem amb els colegues a la barra d'el bar. El que no tinc tan clar es si la gent del Club Nàutic es tornarà a convidar per destrossar'l-s'hi els barcos i estar tot el rato advertint-nos de que no marxèssim tant lluny!!! Un agraïment per a la gent de la vela que han tingut amb nosaltres una paciència inhumana! Gràcies per tot i...fins una altre??? (esperem que siiiiiiiiiiiiii, hehehe)

A mig matí ens plantàvem a les instal·lacions de l'Escola de vela, els quatre "navegants" disposats a conquerir la Badia de Roses amb les nostres embarcacions. Ens hem repartit en tres embarcacions: un Vision amb en Robert de capità i en Job de grumet, un Raquero amb en Lancha de capità i la Merçè de grumet i un Làser amb l'Isaac com a únic ocupant (es un barco individual)

En Job enarbolaba el pavelló de la nostra embarció...

...mentre en Lancha provaba la seva resistència al vent!!

No tenim fotos de mentre navegàvem perque de manera molt sàvia em optat per no pujar cap càmera de fotos a bord i....sort n'hem tingut doncs entre tots podem hem volcat mes de 15 vegades, la majoria de les quals amb el Làser!!

Fins la propera i ens veiem pel camí!!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

Hola guapos!!! Quines fotos més guays i quina enveja... el proper cop m'hi apunto. Vaia pintes que feu jeje molt bé, no hi ha res que ens aturi.
Petonets,

lancha ha dit...

ei royo et pasare mes fotos que tinc o que?

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.