REUNIÓ-SOPAR

Bones gent!

El divendres 19 de desembre es el dia escollit per fer la reunió-sopar i retrobar-nos així aquells que fa temps que no ens veiem i per perfilar una mica les activitats que ens agradaria fer per l'any que ve.

La intenció es que tots opinem sobre les activitats per l'any vinent i en proposem de noves i així el calendari quedi una mica mes equilibrat i a gust de tothom.

També hem de tractar 2 temes importants que crec que a tots ens interessen;

  1. el tema de les fitxes federatives, recordeu que estar federat es quasi obligatori alhora de sortir a muntanya ja sigui nomès a caminar o sigui a fer coses mès series i es una garantia de que un ensurt no acabi en tragèdia.
  2. el tema d'organitzar-nos i registrar-nos com a Club cosa que ens donaria dret a rebre subvencions de la Genaralitat i de l'Ajuntament així com també ens donaria dret a demanar un local a l'Ajuntament per reunir-nos i guardar-hi el material que adquirissim amb les subvencions, etc...
El lloc per la kedada es al Bar del CER, al C/Garví nº 6, a les 20.00h (el carrer de sota del SOTAVENT baixant cap a mar). Sigueu puntuals!!

Ens veiem.

8 comentaris:

Anònim ha dit...

Ei gent

Que us semblaria fer la reunió el divendres 12 de desembre a les 20h al Sotavent??

Anònim ha dit...

A mi el va be, podem anar quan volgueu!
Vinga kaxondos.
Dew!

Anònim ha dit...

Hola!
A mi també em va bé, ens veiem el divendres!

Anònim ha dit...

hola gent !!si bé ja ho he comentat amb Issac,tambien amb Bob,,solament comentar ,si els sembla bé canviar la data del sopar per al divendres següent,19/12,ja que per al 12/12,tinc el sopar amb els meus companys de feina.Assec molt ser la obeja negra,si estan tots d'acord,ja em diran una mica. I referent a això...haver si ens sumim mes i podem fer d'això un bon projecte de cara al 2009 que ja tenim damunt!!,ens veiem gent bufona!!,Marcelo.

lancha ha dit...

a mi me va be el 12 pero per estar tots que tal el dijous 13?la semana seguent pode no estare pero qui mana es la majora,apa berros,nos la vemos

lancha ha dit...

per cert,tinc alguna foto de la iniciacio a l'escalada paro son a paper,si ja o se una mica errederit,soc un melancolic del rodet,jeje

Anònim ha dit...

Gràcies Issac!!,gràcies a tots per "bancarme" el canvi de data i allí ens veurem!.Com he dit abans, a posar-li força a aquest projecte,a sumar-se, que entre tots podem fer gran a aquest "bebé" que està naixent!!,I referent a això,habeis mirat cap al nord com estan aquestes muntanyes?vaaaa!!gent despertin i a anotar-se per a esquiar!!ens siguin boludos, cheeeeeeee!!!,Ens veiem!!,Marcelo.

Anònim ha dit...

HOLA DE NOU!CONFIRMAT LLAVORS,ALLÍ ESTAREM,AL PIÉ DEL CANÓ,AVANÇANT,SEMPRE AVANÇANT,FINS AVIAT GENT!!,MARCELO

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.