FOTO: SOPAR-REUNIÓ

Bé doncs,

La decisió està presa. A partir de JA passem a formar part de la família del CER L'Escala que ens han acollit mes que bé. Desde la junta de la secció volem agraïr especialment la dedicació i l'atenció que ens han prestat el President del CER, el Sr. Xavier Ballesta i la Secretària la Sra. Merçè Rueda.

A la reunió entre altres qüestions vam debatre el tema de les llicències federatives per l'any que ve, la proposta de noves activitats pel calendari i les condicions per a ser socis del CER.

Per aquells que no vau assistir només comentar-vos que es van prendre les següents decisions: qui vulgui formar part de la secció de muntanya del CER haurà d'estar obligatòriament federat per la FEEC i fer-se soci del CER.

Pròximament us penjarem informació als que us veu apuntar per obtenir la fitxa federativa de cara al 2009.

el grup debatent...

Gràcies a tots els que vàreu assistir.

Ens veiem.

4 comentaris:

lancha ha dit...

ei penya pero cuants som?jo vai portar la xicota que no volia venir perque no coneix a ningu i al final soc jo qui no conexia a la gran majoria
endevant company!!!!,aixo ja pren forma

Anònim ha dit...

Issac!!com sempre,l'he passat molt bé en la pujada al pessebre, més àdhuc, amb la companyia del gran Pau, un futur increible el d'aquest petit-gran escalador, enhora bona campió!!. Fins a la pròxima, abans, els meus desitjos per a tu i tota la teva família d'una felíz nadal i un any nou a la mesura dels vostres desitjos. Faig extensible la salutació a tots i cadascun dels quals formem la secció de muntanya del C.E.R., BONES FESTES PER A TOTS!!, fins a la pròxima, Marcelo.

Anònim ha dit...

Bones Festes Marcelo, i a tots els de la secció. Esperem que aquesta familia no pari de crèixer!!!

lancha ha dit...

bon nadal i feliç any nou per a tots

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.