FOTOS: SORTIDA BTT CAMÍ DEL CARRILET

Bones a tots i a totes!

Després de una setmana de molt de vent, la veritat es que pel cap de setmana la cosa tampoc pintava gaire millor. Així que contra tot pronòstic vam decidir seguir amb la intenció ferma de pedalar de Girona a St.Feliu de Guíxols i tornar pel camí del Carrilet. La sorpresa va ser que de vent en vam tenir ben poc i en canvi el matí ens va regalar un solete que es va agraïr durant tot el trajecte.
Part del grup amb la furgo carregada i esperant per marxar a les 08.00h

Escalfant motors a Quart; punt de sortida de la ruta.

Abans d'agafar el camí Carrilet els núvols empessos pel ponent ja ens amenaçàven tot i que...

aviat es varen esvaïr i van deixar pas al sol que ja no ens deixaria fins al final.

El bon rotllo i els riures van ser constants al llarg del camí com aquí ho demostren en Rasto i la Marta disputant-se el lideratge del "peloton".

La Marta, en Bob i en Toni lluitant pel "tete de la course" creuant Cassà de la Selva.

El camí es quasi tot planer excepte algun "repexón" que feia pujar una mica les pulsacions. Aquí l'amic Lancha marcant estil "d'escalador"...puro arte!!
El suau traçat del camí donava per anar explicant històrietes alhora que els quilòmetres anàven caient i ...

...anàvem creuant obres, pobles i carreteres .

Tant a l'anada com a la tornada les noies; L'Elvi, la Marga i la Marta van posar "en apuros" a més d'un i van marcar un ritme que va acollonir a la resta. Un 10 per la secció femenina del grup!!!

En Rasto en plena dedicació i concentrat per acabar els últims quilòmetres decentment.

Arribada a la platja de S'agaró, final del primer tram i meitat de camí.

La Marga i en Marcelo compartint "pal" on reposar les cames abans de continuar.

En Bob fent-s'ho tot sol per recuperar...WAZZZAAABI!!

La Marta i l'Isaac a punt d'anar per feina i obrir la carmanyola.
En Toni i en Marcelo fotent-li gasto al bocata.

La tornada va ser igual d'entretinguda que l'anada afegint-hi la dificultat del vent en contra. En definitiva va ser una ruta amena de fer en grup i divertida però una mica desafortunada en quant a l'estat i el manteniment del seu traçat, amb obres que interrompien sovint la ruta i que rara vegada estàven indicades. Tot i aixó va "caure" i va servir d'excusa per proposar-ne la segona part (Olot-Girona-Olot) que farem quan faci mes bó.

Feliçitats a tot el grup i en especial a les noves incorporacions que esperem segueixin ampliant aquesta benavinguda família.
I per últim un detall de rigor informatiu per donar fé de que el dissabte no varem sortir precisament en bici a buscar el diari i tornar...
74,77 km
Ens veiem a la pròxima gent i recordeu passar pel CER a buscar els papers per federar-vos!!

4 comentaris:

Anònim ha dit...

bona i mala experiencia,la anada molt be pero ja vai començar amb algun problemilla fisic,sempre estaba a la cua,pero la tornada va ser mortal,en isaac machine rollo em va arrosegar durant uns cuants kms,increible pero cert no tenia cames en aquelll moment,pero vai acabar petint molt pero vai acabar amb la meva shit machine

Anònim ha dit...

Eiiii pillastres!! La sortideta va anar prou bé...no ens va ploure, no feia excessivament vent i ningú es va fer mal. Caldrà repetir doncs!!

Anònim ha dit...

CASI ME MATES EN LINTENT DE RESCAT PERO NO PUC DEMANAR RES MES,JAJAJA

Anònim ha dit...

Hola aventurers, que guapes les fotos, sobretot la de la platja, 74km Marta aquest besties no han pogut amb tú, molt bè.
Bueno una abraçada a tots!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.