FOTOS: REUNIÓ-SOPAR DE SECCIÓ

Bones gent,

El dimecres dia 16 de desembre varem fer la reunió anual de la secció en el recent inaugurat local que ens ha cedit el CER i el sopar tradicional de germanor. Al final varem comptar un total de 27 assistents mes algun esporàdic infiltrat.

A la reunió es varen tractar temes d'interès comú per tots els socis com per exemple les llicències federatives 2010, els pressupostos de passat 2009 i del proper 2010, les samarretes d'aquest proper any i el material que hauriem d'anar adquirint en el futur. Es van escoltar totes les propostes i es va arribar a una única solució que esperem sigui la mes convenient per tots.

Imatge del nou local de la secció. Recordeu que a partir d'ara les reunions del primer divendres de mes les farem aquí. Per qui no ho sàpiga encara, el local es troba a la 2ª planta del CER.

Alguns moments de deliberació conjunta son necessaris per acabar de tancar temes.

Amb el sopar a la taula ja eren pocs els que s'escoltaven al moderador.

El local a tope i la teca a punt, s'han acabat les paraules fins l'any que ve!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.