FOTOS: ESCALANT PER MONTSERRAT (BONUS TRACK)

Bones gent;

El passat diumenge dia 16, l'Ari, la Marta i l'Isaac varem anar a escalar a Montserrat a la zona dels Gorros. Degut a l'aglomeració de gent per tot arreu varem decidir-nos per la via "Doc. Anton R." de 135m i V, de la Magdalena Superior que tot i aixó també tenia dues cordades esperant, quin remei....es el que te anar a escalar en diumenge a Montserrat!!!

Vista de la Magdalena Superior per la cara Sud, per on transcòrren les vies "Doc. Anton R." (a l'esquerra de la fisura) i "Acròmion" (a la dreta de la fisura) totes dues ideals per iniciar-se en l'escalada de varis llargs.

L'Ari s'estrenava en la via llarga i ho va fer realment bé, sembla doncs que poc a poc anem ampliant i consolidant el grup d'escaladors de la secció.

L'Ari i la Marta a peu de via fent temps per deixar passar les cordades que duem al davant. La via esquiva el primer desplom per la dreta elegantment i es just en el llarg 4 quan esposa mes dreta i supera el segon desplom on hi ha el grau de la via, V, que es pot passar tranquilament en A0 ja que està equipada a consciència!!

Fent un descans a la segona reunió abans de que la paret es posi mes vertical.

Després de menys de 2h ens plantem al cim. L'Ari i la Marta han fet un gran paper ajudant-se mutuament en els passos delicats i donant-se ànim constantment.

L'Isaac al cim. Sembla que aquesta cordada mixta de tres te futur i vol repetir a Montserrat properament!!

Per baixar fem dos ràpels i enllaçem amb la canal que baixa del Gorro Frigi fins al camí de Sant Jeroni. Una jornada completa per una cordada completa.

Fins la propera!!

3 comentaris:

Ari ha dit...

Vaig patir una mica.... però vaig arribar a dalt! i un cop a baix ja pensava en quant hi podem tornar ;) sort que a la secció hi ha uns grans profes! jujuju

I.Royo ha dit...

Doncs aixó està fet Ari, busquem un altre dia al calendari (si pot ser diumenges no!!!) Vas fer un gran debut ara només et queda escalar, escalar i escalar!!!

martona ha dit...

Si si Ari això sol passar a la primera via però després li agafes monu de tornar-hi!!!!!!!!!!
Serm massoques???? jejejej

Ens veiem diumenge a la ferrada.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.