FOTOS: ESCALADA A MONTGÓ

Bones gent;

El dissabte passat varem anar a tibar una mica a Montgó. Tot i la predicció de tramuntana i gràcies a que el sector de les vies queda força resguardat del vent, varem estar fotent-li fins a les 16h de la tarda. Erem en Xeve, l'Eladi, en Lancha, l'Ariadna, la Júlia, en Joaquín, l'Eva, la Marta i l'Isaac.
Alguns moments de la jornada en fotos;

Optem per accedir a les vies rapelant (hi ha l'opció de baixar per un destrepe un pèl delicat i considerem que el ràpel es mès ràpid i segur per tothom). La Júlia i en Xeve un cop fet el ràpel i a peu de vies.

Montgó requereix fer un escalfament previ a consciència doncs les seves vies extraplomades tot i que curtes, castigen força els músculs i els tendons. Aquí l'Ari i l'Eladi escalfant a 2 pams del terra.

Amb un parell de vies ja muntades en tope-rope la colla s'anima a tibar en massa!!

En major o menor grau els desploms son presents en totes les vies i aixó es nota quan ja en duus mes de dues encadenades. L'Eva barallant-se en el 6a+ de l'esquerra.

En Xeve obrint el 6a+ i la Martona arribant a la R del 6a. Arribar a la R en aquestes vies tant explosives ja es tot un repte sobretot quan ja fa estona que tibes.

Costa mirar enrere quan estàs tan pendent de les preses i els avantbraços t'escouen a morir...peró les vistes aquí valen la pena!! En Lancha i l'Ari saludant amb la punta Milà traient el cap per l'altre banda de la Cala Montgó.

En Joaquín posant-se a proba en el 6a+. Un pur tràmit per ell en el seu calendari d'entrenos de cara a la Rabadà del Naranjo que esperem aconsegueixi amb èxit a finals d'agost!

Primer bany que no últim abans de tornar a tibar...i es que amb aquesta clada cal refrescar-se sovint. En Joaquín, en Xeve i l'Isaac en remull.

El dia va passant i els braços estan cada cop més carregats peró les ganes poden més que res. La Martona aventurant-se a provar el 6c de sostre en tope-rope mentre l'Eva l'assegura i en Xeve s'ho rumia.

L'Ari està cada cop mes motivada per l'escalada només cal veure-li la cara, encara te dubtes però de si decantar-se per l'escalada esportiva o per la clàssica.

Les vies se succeeixen i els banys també. Aquí la Marta, l'Eva i la Júlia fent un kit-kat i pentant la xerrada en el jacuzzi.

Bocata al canto i foto de grup de despedida.

Fins la propera!!!!

3 comentaris:

martona ha dit...

Ei gent, que bé que ens ho vàrem passar entre tibar i refrescar-se en el jaquzzi és la millor combinació per l'estiu!!

A repetir.

Petonet.

Júlia ha dit...

Eiii!! I tan, sens dubte la millor combinació. Un dia genial que s'ha de repetir.
Petonets!

lancha ha dit...

ei jacuzzi fresquet fresquet.....

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.