FOTOS: 1ª MARXA NOCTURNA DE L'ANXOVA A L'ESCALA

Bones gent;

El divendres dia 27 d'Agost es va celebrar a l'Escala la 1ª marxa nocturna popular de l'Anxova. Es tractava d'un traçat circular d'uns 6km aproximadament, eminenment urbà i amb molt poc denivell, ideal per iniciar-se en aquesta modalitat. La nit no va defraudar i la temperatura va ser molt suau. De la secció van participari en Lluís, en Francisco, en Xavier, la Merçé, en Dani, i l'Oscar.

La sortida de la marxa va ser des de la platja deles barques. L'ambient era inmmillorable. La lluna de plata sobre el mar, el cel estrellat i molt bona companyia prometien una vetllada interessant

Els avituallament a mig camí es van agraïr. Cal felicitar sobretot a l'organització,els nostres companys del club d'Atletisme Flama 91, ja que tot i veure's desbordats pel gran nombre de participants van estar a l'altura.

El recorregut transcorria en part per el camí del trenet de l'escala (Psg. d'Empúries) tot enllaçant les platges de St. Martí i paral·lel a les runes d'Empúries.

L'Arribada de la cursa no podia ser en un marc millor; la Mar d'en Manasses amb la roca del Cargol als peus i l'Escala a l'esquena.

Només ens queda comentar que va ser molt maca i agraïda de fer ja que les vistes eren genials i esperem que l'any que ve es torni a repetir....FELICITATS FLAMA 91!!!!!!

Ens veiem pel camí.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.