FOTOS: RECOLLIDA DEL PESSEBRE AL MONTGRÍ

Bones gent;

El passat diumenge dia 06 de gener , com cada any passada la Candelera , varem anar a recollir el pessebre al Montgrí cim de referència de la nostra zona i per tant on tenim la "obligació moral" i la bona costum de dipositar-hi el pessebre de la secció cada desembre.

Com s'havia planificat es van formar tres grups;
- el primer grup que sortia al les 8,00h de Bellcaire per fer una circular de 4,30h,eren: en Jordi, en Lluís l'Albert, en German, en Jordi Torrent, en Marc, en Rafa i en Manyo.

- el segon grup que sortia a les 9,30h de Torroella també fent una circular de 2,30h que el formava: la Nandi, la Clara, la Rosa, la Carmen, la Berta, la Julia, la Nuria, la Julia F., Oriol i en Lluís. Aquest grup es va trobar amb el primer a l'alçada entre el Mont Pla i el Montgrí, s'hi van ajuntar i varen continuar junts fins al Montgrí.

-el tercer grup " el dels petits" format per l'Iker, la Meri, l'Oscar, la Jesi, i la Tiara, que arribaren fins la Creu. I en Francisco i la seva filla que vingueren de Santa Caterina..

En total 24 persones que varen pujar decidides a complir la tradició i recollir el pessebre, que cal a dir que enguany se l'havia endut la "tramuntana" o algun brètol que col·lecciona pessebres.


Començem a caminar i el dia promet!!!!! Cel totalment descobert, bona temperatura i gens ni mica de vent.

Magnifica visual de Roca Maura i les Medes pujant cap al Mont Plà.

Trobada a mig camí entre el primer i el segon grup tal com havien pactat."Perfecte organització!!!!!!!!!!!"

Foto de grup al Castell i....

...retirada del Pessebre "fictici" com sempre amb la mainada com a protagonista de la ceremònia.

Al marxar veiem que tenim una bonica foto del Montgrí i ens despedim d'ell esperant tornar-hi a plantar els peus, com a mooooolt tard el desembre vinent per tornar-hi a pujar el Pessebre.


Agraïr a tothom la col·laboració, la bona entesa i el bon rollet que es respira sempre en les activitats de la secció i desitjar que aquesta família no pari de crèixer perqué...

...de cantera n'hi ha, i de molt bona! Senyors i senyores...el futur està servit!!!


Salut i muntanyes!!!

5 comentaris:

I.Royo ha dit...

Quin orgull...aquesta secció creix per moments i el futur es comença a dibuixar no massa llunyà...PERDONEU PERÒ ALGÚ HO HAVIA DE DIR!!!!!!

Xeve Feliu ha dit...

Un 10 per la pedrera!!!!

lancha ha dit...

mare de deu cuantes cares noves i ven provistos de serveis sanitaris,estem ben guarnits.....

Nandy ha dit...

La veritat és que si!
A la secció ja hi ha futur!

martona ha dit...

Això va creixent a poc a poc!!!

Ja tinc ganes de veure les fotillos del Saburó!!!!!!!!!!

Ptó

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.