FOTOS: JORNADA D'ESCALADA PER MONTSERRAT SUD

Bones gent;

El passat diumenge els escaladors de la secció varem anar a fer un parell de vies a Montserrat sud, a la Miranda de Can Jorba. Les vies seleccionades foren la Sol-Solet i la Escabroni-Escapullini, dues vies d'iniciació que varen fer les delicies de tothom. La jornada va estar marcada per el bon temps amb sol radiant, per el bon ambient entre memebres de la secció i com no...per els acudits d'en Rafa.

A la crida Montserratina vam acudir-hi; en Toni, la Marta, la Nandy, en Rafa, en Joan, en Xeve, la Laura, la Martona, en David i l'Isaac.

Per mostra algunes instantànies del moment;

En Toni liderant la primera cordada de la via Sol-Solet que te un primer llarg curiós de veure i....de protegir!!! Un pèl alta la primera xapa...glups!!!!

Les vies transcòrren practicament en paral·lel fins ven bé sota el gran sostre, i es per aixó que varem mantenir contacte visual entre les quatre cordades en tot moment. A la foto en Xeve a lo Coronel Tapioca, assegurant a les seves "nenes", la Laura i la Martona a la primera reunió de la Escabroni-Escapullini, mentre observa com en Toni arriba a la segona reunió de la Sol-Solet.

La Marta Roure (l'altre Marta de la secció), va fer un paperàs acompanyant de segona al seu home en Toni al llarg de la Sol-Solet. La foto està presa desde la R-2 de la Escabroni.

Tot i la solana, l'aire que pujava per la canal de Can Jorba feia suportable la calor que ens abrassaba. A la R-3 de la Escabroni en David Condal, segon de la primera cordada i en Xeve primer de la segona, peten la xerrada tot contemplant les vistes. Cal felicitar especialment a en David per el paperàs que va fer en aquesta via (la seva segona) i per la ràpida progressió que està fent dintre del grup. Aquest nano es un diamant en brut!!!

La Martona i la Laura reposen a la R-2 de la Escabroni en una de les poquíssimes ombres que hi ha al llarg de la via. Gran parella de cordada aquestes dues empordaneses que sembla que s'entenen a la perfecció.

En Toni anava trepant a bon ritme i disfrutant del seu estrenat rol com a "primer" que tot sembla indicar que li aportarà noves alegries i emocions a la paret....i es que aquest paio val molt per això!!

La llet que varem tenir de no trobar-nos cap cordada en ninguna de les dues vies amb la gentada que hi ha per Montserrat un diumenge de primavera va ser espectacular i ens va durar fins ven bé passada mitja via on una cordada forànea ens va fer apretar el cul fins al cim. A la R-4 de la Escabroni, en David, la Marta, la Laura i en Xeve distribuint tasques i organitzant cordes.

Degut a les presses per arribar a votar i la diferència de ritme de totes les cordades només tenim aquesta foto de cim de la cordada Toni-Marta a la Sol-Solet. Gran paper el que varen fer tots dos i no cal dir que estem molt contents de que la Marta s'hagi decidit a venir amb nosaltres a la paret.

Amb dos ràpels, el primer amb una sortida volada i d'uns 50m i el segon de 60m justos que et deixa un parell de metres del terra (cal anar al lloro!) varem arribar de nou a peu de via després d'una jornada intensiva de 4h.

Felicitar com sempre a tot el grup per el bon rotllo i en particular a en Toni, la Marta i en David com a noves i consolidades promeses del grup d'escaladors de la secció.

Salut i tapia i....fins la propera!!!!!!

9 comentaris:

D.Condal ha dit...

Un dia genial gent, realment estic encantat d'haver-me endinsat al mon de l'escalada i no podria haver-me imaginat millors companys que vosaltres.

Una forta abraçada!

joan roure ha dit...

Se ma penjat el bloc,zocorro. Que bé que ens ho passem.Som ties i tios de P...Mare igual que tu David.Ha veure si li ensenyes a la Laura com funciona això del bloc.Rafe necesito uns palillos xinos,tengui? moolts petons.

I.Royo ha dit...

Penso el mateix que vos Joan, sou tots collonuts i la tàpia encara ens agermana més...es l'hòstia!!!!! A tibar s'ha dit cagumdes...

Toni & Marta ha dit...

Gran dia, varem escalar, anar al concert i finalment a votar, però ara estem pagant les conseqüències, que ja no tenim 20 anys.

De totes formes ja tenim ganes de la propera excursió o escalada. Som un gran grup, hi ha futur...

Xeve Feliu ha dit...

Va ser un dia rodó, la companyia immillorable i les vies i el ràpel volat divertidissim!!!!Una abraçada per tots!!!

Arnau ha dit...

Bé David bé!!!
D'aquí a fer 6a/6b amb esportiva!!!
Ja apretarem al roco no pateixis jaja

laura rovira ha dit...

això és el bloc?? ooooh! no em digeu que ja ho he trobat!! jajaja Molt maques les fotos, Isaac, un gran fotògraf! M'ho vaig passar molt bé!! mercii!

Nandy ha dit...

Dia genial!

Per no parar de tibar amb tots vosaltres!

Xeve Feliu ha dit...

Benvinguda Laura!

Ja ho sabia jo que ens trobaries!

Una abraçada!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.