FOTOS: MATINAL PEL MONTGRÍ

Bones gent;

Avui diumenge dia 4 hem sortit a caminar pel Montgrí com es habitual el primer diumenge de mes. Ens hem reunit 22 persones per caminar, i escoltar el nostre amic i col·laborador Jaume Salvat, gran excursionista i coneixedor del Montgrí i de moltes altres zones de muntanya properes i no tan properes a casa nostra.

Us mostrem algunes imatges de la jornada;

A les 08h sortim del CER una bona colla. Avui el dia es presenta tapat però sembla que s'obrirà.

Deixem els cotxes al camí dels termes i enfilem cap a bosc. Avui tenim una de les integrants més joves i prometedores de la secció; la Bruna que va a lloms d'en Xeve i que avui gaudirà d'un volt d'allò més comfortable.

A mig camí en Jaume fa una de les seves parades tècniques, en aquest cas per explicar-nos l'existència d'un avenc desconegut i oblidat durant força temps.

Després d'una estona la segona parada tècnica ens duu a descobrir un "santuari" amagat i improvitsat on hi trobem un altar que sembla ser utilitzat per pregàries dels veïns de la zona. Tot plegat sembla una troballa força surrealista.

Aquestes caminades matinals de primer diumenge de mes son força completes i s'hi barrejen natura, exercici físic i coneixament de l'entorn. Les explicacions del nostre guia creen tal expectació que sovint semblen talment classes magistrals on ningú es vol pedre el mínim detall.

Hi ha qui entre parada i parada fa les dots de caçadors de bolets i s'emporta algun que altre premi. A la foto en Palma i la seva dona amb una parella de pinatells de mida no pas petita.

Seguim caminant per corriols i per pinedes ja de tornada cap al poble i amb ànims de seguir descobrint nous indrets i noves llegendes en el proper primer diumenge de mes.

Esperem que aquestes matinals us animin a caminar amb nosaltres i a conèixer'ns. Celebrem que el nostre guia-col·laborador Jaume Slavat es trobi a gust entre la nostra colla i desitjem que així segueixi sent per molt de temps. Fins la propera!!!!

3 comentaris:

Francisco ha dit...

Un altre matí de diumenge molt bona, caminem , riem, agafem bolets i amb les explicacions del amic Jaume i tot per mateix preu....

Es veiem el diumenge amb Sant Josep, la Verge etc..

P.D. Maño espero que no sigui res.

martona ha dit...

Bones gent, una molt bona jornada per repetir!
Ens veiem diumenge amb amb el nostre mega pessebre!!!
Maño espero veure't el diumenge, eh?

Una abraçada.

Martona

Xeve Feliu ha dit...

Una abraçada a tots, i felicitar de nou a en Jaume per les seves explicacions sempre interessants tot i que pogués semblar que no escoltava i es que la Bruna em feia caminar sense parar si no volia baixar...
Ja veurem quan camini sola si no voldrà aprofitar les parades per descansar jajajajajaja.


Salut i records per el Maño

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.