FOTOS: JORNADA D'ESCALADA ESPORTIVA A CAN SALINER

Bones gent;

Aquest matí hem anat a estrenar "oficialment" l'escola d'escalada de Can Saliner, un projecte que ens havíem proposat des de la secció i que finalment hem culminat amb prou celeritat.

El dia era immillorable i l'afluència d'escaladors ha estat un èxit rotund. La crida per anar a catar les noves vies ha aplegat a 31 persones gran part de la secció però també gent coneguda de la zona. En un mateix sector ens hem ajuntat gent que no havia escalat mai, gent fa poc que escala, gent que fa temps que escala i gent que fa una vida que escala!! Aquesta escola aconsegueix l'harmonia perfecte entre noves generacions d'escaladors i aquelles generacions que ja estan a un nivell força alt en escalada esportiva.

Entre d'altres i que recordem hem sigut en Francisco, en Toni, la Mireia, l'Anna, en Lluís Albert, la Bei i la Maria, en Lluís Tomàs, l'Oriol i la Julia, en Joan Roure, la Mety, L'Albert, la Nandy, en Jordi Sayeras, la Neus, l'Arnau, la Inés, l'Ariadna, l'Agnés, en Joaquín, l'Aleix, l'Eva, en Xeve, la Bruna, l'Olga, en Jordi, en Ramon, la Martona i l'Isaac i alguns més de qui no recordem els noms.

La jornada comença com sempre al CER. Fem un cafè mentre comentem les ressenyes de l'escola. Es palpa en l'ambient que avui serem un grapat de gent.

Deixem els cotxes i el grup es disposa a pujar cap a la paret. Encara fot fresca però el dia promet!

Anem pujant pel sender marcat amb fites i íntegrament arranjat per en Lluís Albert. Cal celebrar especialment la seva actuació ja que ha fet una feina magnífica i molt valuosa deixant-nos un camí net i perfectament senyalitzat ben bé fins a peu de vies. Un luxe!!!!

Amb 15 minuts ens plantem a peu de vies i la colla es comença a preparar. Ens distribuïm per afinitats, habilitats o qui sap què...la qüestió es que la penya es busca la vida i tot déu es fot a escalar en un tris!!

De les primeres en escalar son la Mireia i l'Ana a la zona d'iniciació. Fan les delícies dels que les assegurem doncs s'ho passen de conya fent la "Negreta" i "l'Anxoveta" els dos 3ers d'aquesta rampa i aviat ens demostren que van força sobrades.

Els "matxacas" es tiren de cap als 6b i 6b+ buscant la verticalitat i la finura. A la Foto l'Aleix encarant la placa de la "Soviet".

A la placa central, les cordades es disputen els 5 i 5+ ara ja sota un sol de justícia en plé més de gener. A la foto la Inés encadenant la "Llamp de Déu" i la Neus la "Perestroika"...

...assegurades per en Jordi i l'Agnès respectivament.

A la zona d'iniciació el barem d'edat ha baixat considerablement i la Bei trepa per l"Anxoveta" amb una afició tremenda amb la Maria al cantó.

Al peu de via assegurant a les futures promeses; parella de Lluïsos, en Lluís Albert i en Lluís Tomàs.

Les vies van caient com els mites; una rere l'altre i pocs s'estan de no provar noves línies atractives i molt estètiques. És el cas de l'Aleix que atret per el pas d'invertit i les dues bavareses encadena sense problemes "L'invertit d'en Saraband" un 6a+ de passos atlètics i recargolats.

Des de les alçades es veuen les cordades disseminades per el peu de via i totes anant per feina amb les seves respectives vies. Hi ha poc temps per perdre, escalar es ara una prioritat i tothom se'n vol endur un bon record de la seva primera visita a Can Saliner.

Sembla que la "inauguració" ha estat un èxit i tothom ha vist complertes les seves expectatives en major o menor grau.

Per últim voldríem agrair a tots aquells i aquelles que heu ajudat a fer possible aquest projecte i que sempre hi sou per fotre un cop de mà i recordar-vos que ara ens queda un projecte menys per realitzar però una il·lusió més per disfrutar...Felicitats a tots família!!!.

Salut i muntanyes i ens veiem a la propera!!!!!

8 comentaris:

joan asin ha dit...

Enhorabona, per la nova zona d'escalada.

Arnau Callol ha dit...

YEA YEA MARACUYEA!!!

Que passa Equip-ho!

Bueno bueno, una gran jornada amb molt bons moments, sens dubte!!

Felicitats a l'Isaac per la feina feta a la paret i per la que encara savem que farà!
Igualment felicitar a la gent que hi ha col·laborat!

Una menció especial per als nens i nenes de la "cantera", que pugen amb molt bon nivell!


Serà una escola de la que farà història!

Salut i verdura!

Lluís Albert ha dit...

Quanta poesia!! No pot ser, al final ploraré...

Unknown ha dit...

Felicitats per la feina feta! Jo córro sovint per l'Empordà i m'interessaria apropar-m'hi algun dia. On es troba la zona? On puc aconseguir les ressenyes?
Fins ara!

Dani

I.Royo ha dit...

Estem d'acord Arnau, aquesta escola no ha fet més que obrir la caixa de trons...això no ha acabat aquí, tan sols acaba de començar!!!

Moltes gràcies a tots els que vàreu participar ahir en la inauguració i als que ens heu acompanyat en el projecte.

Properament i quan tinguem el sector del tot enllestit penjarem les ressenyes al nostre blog.

Salut i pedra!!!

Toni i Marta ha dit...

Quina gran escola que tenim. Gran dia i molt bé per la resposta popular.

Vaig perdre la bosa del magnesi, si algú l'ha trobat que la porti al CER. Era del Decathlon, però li havia agafat carinyo.

A reveure

martona ha dit...

Que bonic i emocionant!! Lluís no ploris home que no n'hi ha per tant.....jeje

Neus ha dit...

osti tu!! fins ara no he vist les fotos!! que xulo!!! va ser genial!!

aviam si podem anar venint i passar-ho tan bé com aquell dia!!

salut a totes i tots!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.