FOTOS: MATINAL PEL MONTGRÍ

Bones gent;

El passat diumenge dia 4 el grup d'excursionistes de la secció varen anar a caminar pel Montgrí en les ja tradicionals "Matinals al Montgrí".

La sortida va ser un xic més llarga de lo habitual, sobre les 5 hores, per començar a acostumar a la gent a agafar una mica més de fons a la muntanya.

L'assistència en aquestes sortides de primer diumenge de cada més va en augment i és tot un èxit; aquest diumenge concretament es varen reunir 21 persones.

Per mostra algunes fotos;

La jornada comença com sempre puntual a les 08h al CER.

Aquest cop el grup es desplaça fins al camí dels termes ja que la ruta d'avui comença al camí dels Escalencs. A la foto en Jaume Salvat fent les explicacions pertinents sobre l'itinerari d'avui.
Un cop a l'ermita del Palau el grup enfila amunt cap al girador de camions de bombers.

Un cop a dalt fem la foto de família habitual doncs és un dels paratges amb millors vistes de l'Escala.

Per entre mig de la pineda anem a enllaçar amb la ruta del vent.

En Jaume sempre te a tot el grup atent a les seves explicacions i es que de coneixadors del Montgrí com ell n'hi ha molt pocs!!

El grup pren la pista forestal que enfila cap a Punta Milà.

En aquestes sortides sempre descobrim indrets desconeguts i màgics que resten en l'oblit...

...gràcies a la gran tasca i afició del nostre guia Jaume Salvat que no es cansa d'explicar els tresors que amaga aquesta petita muntanya tant nostre.

Més tard i sense deixar les pinedes anem creuant bona part de les Dunes.

Finalment acabem com sempre al punt de partida; el camí dels Termes.

Agraïr l'esforç i la dedicació d'en Jaume en aquestes sortides i animar a la gent que probi de venir a caminar amb la secció de muntanya del CER! Fins la propera colla!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.