FOTOS: JORNADA D'ENTRENAMENT TÈCNIC A CAN SALINER

Bones gent;

Aquest passat cap de setmana, havent descartat l'ascenció al Montardo per mal temps, hem fet una segona jornada el dissabte 27 d'entrenament tècnic a Can Saliner on hem repassat conceptes d'autoprotecció, encordament, muntatge de reunions i ràpel. Aquesta sessió anava dirigida principalment als integrants del PROJECTE MONTBLANC.

Els que hem participat forem en Jordi Payeró, en Joan Roure, en Toni, la Martona, l'Eva i l'Albert. 

Per mostra unes fotos;

  La primera cordada formada per en Toni, en Jordi Payeró i la Martona es disposen a fer la Cresta del Duc d'Ullà de 100m aprox i IV grau semiequipada. En Jordi Payeró ascendeix el tram d'inici de la cresta, es tracta d'una canal herbosa i forá dreta amb algun pas d'escalada (IV-).

  A la cresta els trams d'escalada es van alternant amb trams en ensamble on es va protegint la progressió. A la foto la Martona avança de primera protegint els passos mentre en Jordi espera el seu torn per avançar plegats.

 Seguidament ve el tram més vertical de la cresta un curt diedre de 4m amb fissura (IV) on en Toni ha hagut de muntar una reunió per sobre i assegurar la resta de la cordada.

 La Martona surtint pel tram vertical de diedre.

 La cresta es molt curta i fàcil i permet que els integrants es vagin intercambiant els papers entre assegurar i protegir. A la foto la Martona i en Toni en un repós de la via.

 En l'últim tram de cresta li toca el torn a en Jordi que avança de primer protegint la cordada.

  Tot i no ser gaire aèria aquesta cresta permet unes vistes força guapes de la plana de l'empordà.
 
 Foto al Cau del Duc d'Ullà. En Jordi, en Toni i la Marta somriuen després d'haver acabat l'itinerari força abans del que esperàven.

 A Can Saliner, l'altre cordada formada per en Joan Roure, l'Eva i l'Albert practiquen sobre la "Pamtumata". Ja han muntat reunions i ara els hi toca rapelar.

 Primer rapela l'Albert...

 ...després d'Eva i per últim en Joan.

A peu de via els espera l'altre part del grup acompanyats per en Lluís Albert que avui ha vingut a trobar els seus companys de fatigues.


Bé doncs celebrem haver pogut realitzar amb èxit el Plà B i esperem que el temps torni a reconciliar-se amb nosaltres i ens deixi acabar de fer les sortides que tenim programades abans del viatge als Alps suïssos.

2 comentaris:

Eva Prats ha dit...

Visca els plans B!!!!! (però ja veig que haurem d'acabar fent uns rituals indis de reconciliació amb la mare terra...hahahhah)...

I.Royo ha dit...

De moment Can Saliner ens ha salvat de dues, no se si ens en queda per alguna mes...millor no esgotar-lo tan aviat!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.