ALPS SUÏSSOS

Bones gent;

El grupet del Montlanc marxem uns dies cap als Alps Suïssos amb l'intenció de fer dos cims que superin els 4000m de cara a l'entrenament que seguim duent a terme per al PROJECTE MONTBLANC. Els cims escollits son el Breithorn (4164m) i el Nadelhorn (4327m).

 
 Cim del Nadelhorn

 Cim del Breithorn

Els que finalment ens ho em pogut muntar per anar-hi som en Joan Roure, en Toni Montal, l'Albert, l'Eva, la Martona i l'Isaac.

La veritat es que la meteo no pinta gens bé per la setmana que hem escollit però esperem almenys una oportunitat ni que sigui d'un sol dia per intentar alguns dels dos cims...ja veurem.

Aviam si tenim sort!!!

Salut i ens veiem a la tornada!

3 comentaris:

Joan Deulofeu ha dit...

Bona sort companys! que tingueu un bon viatge i la meteo us permeti fer els dos cims.
Ens veiem ben aviat.
Salut i muntanya!!!

Lluís Albert ha dit...

Entre cim i cim us faria res passar per la Banca de Geneve a retirar un formatge embolicat en paper de diari q va a nom meu? a la frontera no cal q l'airegeu...

Agafeu la bufanda, q a les nits refresca, petonets.

buo ha dit...

El hombre k escalaba con un casco de snow envia receords per tots i totes . Espero k vagi molt als Alps . He estat una mica perdut pero tornare . Ja ni m'enrecordo com es posa l'arnes i os trobo a faltar .fins aviat.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.