FOTOS: RECOLLIDA DEL PESSEBRE - HOMENTAGE "MAÑO"

Bones gent;

Aquest passat diumenge la gent de la Secció juntament amb una bona colla d'amics i de familiars d'en Manyo varen desplaçar-se fins al Montplà per recollir el Pessebre del CER i retre un petit homenatge al nostre gran amic i recentment desaparegut Maño.

Un xic tard de dates, doncs ens varem veure obligats a anul·lar la recollida anual prevista pels volts de la Candelera a principis de febrer degut al mal temps, el nombrós públic que va assistir a la sortida, demostra la gran simpatia i estima que despertava aquest gran home en tots nosaltres. Ven bé una seixantena de persones van acompanyar a les Laures i a en Germán per a retirar el Pessebre i col·locar una placa en memòria d'ell.

 Com estava previst a les 10h es donen cita a Sta. Caterina els dos grups de gent que estaven convocats per aquesta marxa. Els que sortien del CER a les 9h i els que sortien directament des de Sta. Caterina a les 10h. La gentada que hi ha a l'esplanada demostra que molta gent ha volgut participar en aquest petit homenatge.

 Pujant cap al coll, el camí s'estreny i la cua s'allarga.

 En aquest tram es guanya desnivell de manera força brusca peró l'esforç val la pena i més en un dia com avui.

 Un cop dalt del coll la vista no arriba a divisar el cap de la fila de gent que camina cap al Monplà. Quin goig que fà veure tant gent caminant plegats!

 Des de la caseta del guaita, tres quarts del mateix, la fila s'allarga peró es contínua. Ja som a punt d'arribar.

 Els primers de la llarga fila van arribant al cim del Montplà i van esperant a la resta que poc a poc...

 ...van omplint l'indret on, com mana la tradició, reposa altiu el Pessebre del CER desde principis de desembre fins a principis de febrer any rere any.

 Al cap d'una llarga estona podem dir que ja hi som tots i es que en aquest petit indret ja no hi cap quasi ningú més. L'assistència en aquesta sortida, ara que hi som tots plegats, podem dir que ha estat espectacular.

 Com sempre, els protagonistes d'aquesta jornada, son els més petits, i seràn ells els responsables de desmuntar el Pessebre i deixar-lo ben guardat al CER fins al desembre que ve, quant els tornarà a tocar pujar-lo i muntar-lo de nou.
 
 Avui però, l'altre gran protagonista, és el nostre gran amic i company Maño, que de ven segur, des d'allà dalt on reposa, estarà més que content de veure la gentada que ha decidit calçar-se les botes i caminar una bona estona per venir a dedicar-li un últim adéu. Abans de retirar el Pessebre, en Francisco de la Secció fa entrega d'una placa honorífica a les Laures i a en Germán... 
 
 ...perqué ells la col·loquin en aquest indret tan especial i que a tanta gent ens recorda al Maño.
 
 En aquesta placa que restarà aquí per sempre més hi resa; "Sempre caminaràs amb nosaltres...", una veritat com un temple!!!

El petit acte d'homenatge segueix amb l'entrega d'una de les fotografies mes significatives d'en Maño que varem trobar en el nostre arxiu fotogràfic, dedicada i firmada per una bona part dels seus companys de Secció.


També per últim, en Lluis Albert, il·lustre membre de la Secció, incansable col·laborador i gran orador per tots reconegut, dedica unes paraules espontànies i emotives en nom del nostre company i dirigides als seus familiars i a tots aquells que varem tenir la gran sort de conèixer.


Gràcies a tohom per haver assistit en aquesta jornada tant especial i per haver estat al costat de les Laures i en Germán en un dia trist però digne per recordar.

...Sempre caminaràs amb nosaltres.....

2 comentaris:

martona ha dit...

Gràcies a tots els que ens vàreu acompanyar un any més a la recollida del pessebre i més aquest any, tant emotiu per nosaltres. Felicitats als més petitons que esperem siguin el nostre relleu!

Salut i tàpia!

I.Royo ha dit...

No vaig poder ser present per motius laborals però l'ambient que es desprén de les imatges es increïble, quina gentada i quin homentage més especial!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.