ULTIMA REUNIÓ DE L'ANY + SOPAR DE SECCIÓ

Bones gent;
 
Enguany ha resutat que tots estem força liats per aquestes dates i com que no tenim tampoc cap material fotogràfic ni cap video destacable, hem decidit no complicar-nos la vida en quant al sopar de la Secció. Hem decidit que després de fer la reunió d'aquest proper divendres dia 13, que és la última de l'any, sortirem a sopar i a fer el toc per algun racó del poble (està encara per decidir).
 
Així que ja esteu avisats, qui vulgui venir al sopar, pot venir primer a la reunió (20h) o directament a les 21h al CER i hi anirem tots plegats. No cal que confirmeu res, podeu apuntar-vos a última hora.
 
 
També aprofitem aquest missatge per comentar-vos que ja us hem enviat el correu per confirmar la renovació de la llicència federativa 2014. Només recordar-vos que si no ens dieu el contrari, en dues setmanes procedirem a girar el rebut corresponent a la mateixa modalitat que vareu triar aquest any amb el suplement de 10€ de quota de la Secció de muntanya. 
 
Ens veiem a la reunió!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.