FOTOS ASCENCIÓ PIC DE LA DONA - BASTIMENTS

Bones gent;

El passat diumenge un grup del CER varem sortir a fer activitat de mitja muntanya a la zona de Vallter. La proposta `que varem triar va ser l'anomenada popularment com la olla de Vallter. Varem sortir del parking de dalt de l'estació,vam pujar cap a la Portella de Mantet, fer el Pic de la Dona (2704m) i seguidament el de Bastiments (2883m) tot baixant pel coll de la Marrana davant del Grà de Fajol i retornant al pàrking passant per davant del refugi d'Ull de Ter.

En total varem fer una distància de 11'96km en 5h 40' amb un desnivell positiu acumulat de 1026m.

A la sortida hi varen acudir en Francisco, en Germàn, la Carme, en Martí, en Jordi, la Marta, la Neus, la Cristina, l'Anna, la Mònica, en Marru, la Neus, en Joan Deulofeu, la Marta i l'Isaac

Per mostra aquí us deixem algunes imatges de la jornada;


 Només deixar el parking fem un dels desnivells acusats de la jornada que ens dona unes vistes esplèndides del circ de Vallter, amb el Bastiments al fons i les Pistes d'esquí.

 Un cop pujat el brusc desnivell ens dirigim cap a la Portella de Mantet per on enfilarem directe cap al Pic de la Dona.
 El grup format per la Carme, en Germán, en Jordi i en Martí fan la foto de rigor amb la frontera francesa a escassos metres darrere seu.
 Un cop atravessat el coll, ens dirigim per una pujada un xic més suau que la primera cap al Pic de la Dona (2704m)

 Resguardats del vent fem la primera parada per fer un mos

 Foto de família d'en Francisco, en Germán, en Jordi i la Carme al Pic de la Dona (2704m)

 
 Després de la pausa seguim voltant el circ per encarar al cap de poc el tercer desnivell de la jornada que ens durà directes al cim del Bastiments (2883m)

Un cop ja assolida l'alçada màxima de l'ascenció es perem la resta de grup per fer la foto de cim.

Foto de cim


Seguidament baixem del cim per el llom del Bastiments fins al coll de la Marrana i d'aquí ja anem directes a buscar el refugi de Ull de Ter i cap al punt de partida.


Ens veiem a la propera sortida, fins aviat colla

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.