EL ROCÒDROM DEL CER A PLÉ RENDIMENT

Bones gent;

El recentment inaugurat rocòdrom de la Secció de Muntanya del CER, està funcionant ja a plé rendiment. La petita sala ubicada a la planta soterrani de la Sala Polivalent de l'Escala s'omple cada setmana d'escaladors amb ganes de "resina" i amb molta motivació.

El "roko" a tope!!

El "roko" està obert al públic cada dilluns i dimecres de 19h a 21h amb un tècnic/monitor que us guiarà i aconsellarà per a fer un ús correcte de la instal·lació o per si voleu millorar o progressar en aquesta disciplina. Els usuaris tenen a la seva disposició una vestuaris amb dutxes.

L'únic requisit que es demana per accedir al "roko" és estar en posseció de la llicència federativa de la FEEC corresponent, així qualsevol federat d'altres clubs o centres excursionistes  amb la llicència federativa serà benvingut. El responsable de la insta·lació es en Pep Castro.

Per qualsevol dubte, contacteu amb nosaltres al nostre correu: cer.muntanya@hotmail.com

Salut i resina!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.