BONUS TRACK: ESCALADA A ROCAMAURA

Bones gent;


Només deixar constància que avui pel matí quatre membres de la secció; la Nandy, en Jaumet, la Daisy i l'Isaac, hem anat a tibar una mica a Rocamaura. Com es habitual en aquesta escola tan propera a casa nostra...bona roca, bon canto, bones vistes i un pet de sol.

En Jaume i la Daisy preparant-se per tirar-li a la primera via del dia, un cinquillo per escalfar tendons i refredar la ment.

Aquí la Daisy, nou fixatge de la secció, probant de superar el sostret de la primera via. Deunido aquesta noia quin nivell que porta...d'aquí poc ens passarà la mà per la cara a mes d'un....glups!!!

La Nandy també hi ha posat un parell i s'ha cascat dues vies en un plis-plas. Futura promesa també aquí on la veieu...pur nervi!!

Aquella taca vermella d'allà d'alt es una "cosa" grossa i torpe, intentant avançar per una via força mes alta del seu grau assolit...i obviament fracassant en l'intent. Aviam Isaac quan aprendrem a no encigalar-nos en vies "xungues"...si es que...el noi no n'apren!

Un cop més, el vermell de la nostra samarreta ha envaït aquestes parets verticals i afilades que tant ens agraden...que deuen tenir les maleïdes. Aquí la Daisy marcant estil, la noia es fina i apunta maneres, sentireu a parlar d'ella.

Be doncs, aneu encerant les xiruques i omplint les cantimplores, que la pròxima cita es una excursioneta al Puigsacalm apta per a tots els públics, no teniu excusa!!.

Ens veiem pel camí.

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.