FOTOS: PUJADA AL PUIG d'ARQUES

Bones gent;
El passat dissabte dia 4 varem anar a pujar el Puig d'Arques en BTT, desde la Bisbal d'Empordà. Total uns 30 km de dures pujades per llargues pistes de terra i un desnivell acumulat per tenir en compte.

La tropa que van acudir a la crida del Puig d'Arques, per ordre d'esquerra a dreta: en Joel, en Toni, en Jordi "Poxo", en Jordi Figueras i l'incombustible Marcelo.

En Poxo i en Toni van fer de "tete de la course" marcant un ritme dur i deixant clar qui eren els candidats a guanyar la meta volant de meitat de cursa. Figuraaaas!!!

Parada de rigor passant pel Coll de la Ganga. Les mirades de la penya venen a dir...Al loro que no estamos tan mal!!! En primer plà una de les KTM d'en Jordi, en aquest cas la que no va amb gasofa...llàstima eh Poxo??

En Marcelo confirmant que efectivament el cartell es correcte, ens trobem a Sant Cebrià dels Alls. Que bueno que viniste pibe!!

Finalment, i no abans d'una curta pero dura pujada trencacames, l'observatori meteorològic que s'observa desde pràcticament tot el Baix i part de l'Alt Empordà, marca l'objectiu final de la ruta; el Puig d'Arques.

En Jordi Figueras com si no hagués notat el pas dels quilòmetres esprintant en l'ultim obstacle cap al mirador, te pura FUSTA de campió aquest paio!! (com diria en Montilla de Polonia, chist...es meu!)

La panoràmica de l'Empordà, (i una bona birra fresca si n'hi hagués) es el millor regal que espera als valents a l'arribada al mirador.

Aquí la tropa, tirats pel terra en pose "pavernosmatao", reposant forçes , esperant lo millor del dia...la baixada...kobabungaaaaa!!!

Sempre hi ha algú disposat a escombrar una mica el pas de les roderes que deixen les bicis pel camí, en aquesta ocasió l'encarregat de l'escombrada va ser l'amic Toni, que va voler deixar clar que de caure també se n'ha de saber...que n'aprenguin!!!

I bé, esperant crear adeptes i mes adeptes al gloriós món de la muntanya i les seves múltiples i boges disciplines, seguim i seguirem sortint a pedalar, caminar, escalar, remar...fins a rebentaaaar!!!!

Per CERt, en nom de tots donem la benvinguda als 2 nous fixatges de la secció, els 2 Jordi's; en Poxo i en Figueras, esperem que després d'aquesta "sortideta" no s'arruguin i s'allistin a les nostres files per properes batalles. De nou, benvinguts sigueu companys!!!

Ens veiem pel camí trepasssss

1 comentari:

isaac ha dit...

Aquest tàndem en BTT format per en Joel i Toni està donant molt bons resultats. Sembla una parella sòlida i ben avinguda, esperem que finalment tot els hi quadri i ens sorprenguin amb la seva participació a la Pedals de Foc d'enguany...anim valents, FORT i FEI!!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.