JA TENIM LES SAMARRETES!!!

Bones gent;
Ja tenim les samarretes de la secció. Son tècniques de muntanya (teixit tèrmic i transpirable) i de màniga curta. Cada any tenim pensat anar fent peces de roba tècnica (sota comanda dels interessats) amb el logo de la secció i a uns preus realment interessants.
En quant a les samarretes, conforme ens anem veient a les sortides, us les anirem donant (previ pagament simbòlic de 5€).

L'escut de la secció a l'ordinador a punt de ser brodat


Samarreta per davant...

i per darrera.

Si podeu venir a donar un cop de mà el dissabte per la tarda (de 16 a 19h) per l'aniversari del CER, us les donarem allà.

Ens veiem pel camí.

6 comentaris:

lancha ha dit...

aqui podem observar al fantastic model escullit per unanimitat(que le han cortado la cabeza por envidia) marcant pectorals atletic impresionants "tranquilas quicas que hay para todas"jejejeje

Anònim ha dit...

hahaha fantasmoooooon. Per cert divendres a l'assamblea sereu finalment 5 representants; 4 dones i tu es a dir....comporta't hahaha. Espero que estiguis a l'alçada, perque elles es porten el diàleg assajat hehehe. Tu intervé si veus que els sector masculí s'exalta i es posa nerviós!!!

lancha ha dit...

tranquil es el meu terreny el de les dones
jajaja
esteu boixos em deixeu a mi sol amb 4 dones jurjur

Anònim ha dit...

a mi com q no m'heu dit res, donç no vinc,encara q si ara en lancha es "invertit",es una comisio de dones,no????

Anònim ha dit...

Genial Bob si vols anar-hi millor. Sereu 6 representants.Quants més millor, a més tu ets dels fundadors!!!. No et vaig dir res perque pensaba que estabes fora??? Divendres 21.30 a la sala d'actes del CER. Poseu-vos d'acord amb en Lancha d'anar-hi plegats.

lancha ha dit...

ui ui ui envidia cochina
al final vas venir amb mascota i tot
a vigilar segur

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.