L'ALBERT ROCA A LA TITAN DESERT 2010 (SEGUIMENT bis)

Bones gent;
En l'etapa d'avui divendres dia 07 entre Toundout i Ouarzazate, de 55'4km amb un desnivell acumulat de 400mts per terreny de pistes ràpides, l'Albert ha quedat en la posició 35 a 16'47" del lider de l'etapa en Milton Ramos que ha entrat amb la seva parella d'equip el també escalenc Marc Trayter.
Finalment i després de 5 llargues jornades, l'Albert ha quedat classificat en la posició 23 molt a prop de noms consagrats del ciclisme internacional com Roberto Heras, Melcior Mauri, Tinker Juàrez o Laurent Jalabert, cubrint els 470 km pel desert en un temps total de 21h5'19". Desde la secció el volem felicitar per aquest molt bon resultat, enhorabona campio!!


En Marc Trayter pedalant en solitari pel desert

P.D. En MarcTrayter també mereix una felicitació doncs ha aconseguit pujar a podi ocupant el tercer lloc. El segon ha estat l'Ondrej Fojtik i el primer en Roberto Heras.

2 comentaris:

Albert Roca ha dit...

Ei!! Sòc l'Albert! Merci pel suport que meu donat a la Titan.
Ens veiem les cares el dia 5 de juny a la jornada d'orientació!!

Toni ha dit...

Maquina,maquina, ja en diras quin es el teu secret.Ens veiem

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.