FOTOS: INICIACIÓ A L'ESCALADA ESPORTIVA A BEUDA

Bones gent;

El passat diumenge varem anar a fer una jornada d'iniciació a l'escalada esportiva a Beuda (Garrotxa), una escola que va estar tancada durant un temps i que avui venim a retrobar i rememorar. Hem anat directament al sector "Els Gossos" on les vies son de grau baix-mig i n'hem muntat algunes per anar alternant. L'escola està orientada a sud i per tant a recès de tramuntana que avui bufa fort al nostre petit país. Es una escola ideal per aquesta època i més si surt un dia com el d'avui amb sol.

A la sortida s'han apuntat la Nandy, en Lluis Albert, la Marta, en David, en Francisco, la Julia, en Rafa, en Lluis Feliu, la Magda, en Joan i l'Isaac.

Al cap de 10 minuts de deixar el cotxe, trobem el peu de via del sector que busquem i la colla es comença a preparar. A la foto els dos Lluisos compartint peus de gat i al fons en Joan esperant que la Magda s'equipi.

Busquem les vies mes assequibles del sector. Aquí en David resolent el pas de la via que sobre ressenya pensàvem que era una IV+ peró que sobre paret va resultar sorprendre'ns a tots.

Com que som força gent hem de repartir el material de la secció i de tant en tant toca esperar. També avui precisament i per primer cop ens sobren cordes i ens falten "primers" que han fallat a última hora. La Nandy esperant el seu torn per una de les vies....

...mentre la Marta també espera torn per a l'altre via. Sort que el dia acompanya i fins i tot a l'ombra s'hi està prou bé!!

En Lluis Albert s'enfronta a 20 anys sense tocar una corda i allunyat de les parets i ho fa amb tot els honors encarant-se cara a a cara amb el IV+ traïdor que hem triat en aquesta paret.

Als voltant de la 13h aprofitem per jalar alguna cosa mentre anem repetint les vies. A la foto la Júlia, l'Isaac, la "Keka" i en Rafa.

La jornada d'avui es divideix entre aprendre els conceptes bàscis de l'escalada esportiva alhora que s'apren a assegurar al company que escala. En David ben concentrat assegurant a en Lluis.

La Júlia també s'estrena avui i no ho fa gens malament. Aquí intentant treure el pas delicat de la via.

La Martona no para de trepar i va enllaçant les vies una darrera l'altre sense quasi descans, de fet se l'ha vist poc per el peu de via!

En Joan Roure, un dels "primers" de la colla, va obrint les vies per al personal i va disfrutant lo seu com es demostra a la foto. Probablement no ho sàpiga però en Joan es un dels guies "espirituals" més ben parits que tenim a la secció!!!

Per últim i com sempre; la foto de grup. A la foto hi falten en Lluis Feliu que feia de càmeraman i en Rafa que la foto el va pillar trepant paret amunt.

Salut i muntanyes i sobretot felicitar a la gent que aquest dia s'estrenava i que varen demostrar que poden ser perfectament futurs escaladors de la secció d'aquí no massa temps....fins la propera trepas que esperèm que sigui aviat!!!

7 comentaris:

Joan Roure ha dit...

aquets que fan el bloc son una mica cabronets,he he he que vol dir ja ja ja en catala. Un altre dia delicios,es el que te la droga dura... ens veiem diumenge a Solius.

I.Royo ha dit...

Iepa Juanes, imagino que vareu quedar-vos a encadenar tot les vies que us va donar la llum del dia oi?? Ben fet crack! Ens veiem diumenge a Solius....marxando una de granito!!!

Xeve Feliu ha dit...

Felicitats a tots, especialment a aquest pedasso de primer de la Bisbal!!!!!
Ja veig que no em trobeu tant a faltar com dieu....
jajajajajaja.

martona ha dit...

Ei grup, ja tinc ganes de que sigui diumenge...això no pot ser...tindrà raó en Joan amb el què això és el que té la droga dura!!! ja ja en català!!!!
Ah Xeve, sempre se't troba a faltar!
Petonets

Lluís Albert ha dit...

Caram, felicitats. Quasi tan ràpids muntant reportatges com vies...aixo en anar per feina!! Mmm, em temo q malgrat les ganes d'anar a Solius, no em puc saltar la Rua de Carnaval.

Nandy ha dit...

Estem engaxats?¿?

Fins diumenge!

Ari ha dit...

eis quina enveja!!! =) us vaig seguint pel blog! un petonas ben gros a tots

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.