L'ALBERT ROCA GUANYA LA CURSA DEL LLOP

Bones gent;

El cap de setmana passat l'Albert Roca, corredor de la secció de muntanya del C.E.R. l'Escala, es va imposar en la duríssima Cursa del Llop que se celebra Tortosa aconseguint pujar al pòdi en primer lloc i aconseguint un nou rècord absolut desde que es celebra aquesta competició.

L'Albert en el tram de cursa a peu

Aquesta cursa consta de sis etapes; El dissabte 190km de bici de carretera, 32km de cursa de muntanya i 16km de kayak de mar. El diumenge 24km de kayak de riu, mitja marató amb 1100m d'ascens corrent i una BTT de 110km....total un passeig!!!!

L'Albert va completar el recorregut en 21h10', aconseguint així establir un nou récord en la dinovena edició d'aquesta cursa i baixar ben bé una hora l'anterior millor marca...quasi res!!!

Desde la secció volem felicitar especialment al nou campió i animar-lo a dur les senyes del CER ben amunt sempre allà on competeixi, FELICITATS CAMPIÓ!!!!!!!!!!!!!

Trobareu les seves vivències en primera persona al blog: albertrocavelazquez.blogspot.com i també a internet ("TV3 a la carta", hi trobareu la notícia i un seguiment-reportatge que li van fer al "Temps d'Aventura" de TV3)

5 comentaris:

Xeve Feliu ha dit...

Felicitats Màquina!!!!!!

Joan Roure ha dit...

Deu ni dooooooooo!!! Que tens Albert, una pulsació cada dos anys? felicitats.

I.Royo ha dit...

Enhorabona HOME LLOP!!!! Els teus companys de la secció et desitjem que udolis sempre ben fort auuuuuuuuuu....

Natalia ha dit...

Felicidades!! UFF!! estos numeros son reales? parece un poco sobrehumano no? flipo! :) ENHORABUENA!

martona ha dit...

Moltes felicitats crack, és un orgull tenir-te com a company de secció i com amic!!

Petonets

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.