FOTOS: JORNADA D'EQUIPAMENT

Bones gent;

El passat dissabte dia 20 tres membres de la secció varem anar a la descobreta d'una possible nova zona d'escalada esportiva que teniem localitzada de feia temps. Ens animen en Joan, la Marta i l'Isaac.

Després de caminar durant quasi 30 minuts ens plantem al peu de la paret i ens agrada més del que pensàvem. La paret es força dreta amb plaques llises d'un calcari excel·lent i nou de trinca!!! Encetem el projecte d'escola d'escalada amb una via de 28m que equipem des d'abaix i que graduem com a IV+. L'anomenem via "BLANC" en honor al gos que ens ha acompanyat per aquestes muntanyes en busca de parets verges.

Us passem algunes fotos de la jornada;

La paret en questió. De lluny sembla poca cosa però d'aprop guanya força.

Preparant els trastos per equipar la primera via de la paret.

Durant l'equipament de la via "BLANC"

En Joan fent la primera repetició en tope-rope...

...el mateix dia que comença a escalar!!!! Quin luxe! Va demostrar que te fusta d'escalador i se la va fer dos cops i disfrutant de valent.


Salut i fins la propera!

1 comentari:

I.Royo ha dit...

Aquest sector d'escalada esportiva preten ser el "pati d'esbarjo" per tots aquells escaladors de la secció que vulguin anar a escalar pel matí i poder ser a dinar a casa amb la parella.

Us anirem informant conforme anem avançant en el projecte!!

Salut i totxo!!!!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.