FOTOS: MATINAL EN KAYAC PER LA NOSTRA COSTA

Bones gent;

El dilluns dia 15 varem i degut a l'anul·lació de la nocturna amb kayac, un reduit grupet de membres de la secció varem anar a fer una matinal amb kayac. Sortint de Cala Montgó varem resseguir la costa entrant a totes les coves accessibles, fent parada a la Cala Ferriol i arribant-nos fins a la Foradada on varem donar mitja volta. En total 3h de kayac amb un mar planer, una temperatura genial i un grup inmillorable!!!

Ens varem animar l'Angel, l'Albert, l'Elsa, en Pere, la Marta i l'Isaac. Aquí us passem unes fotos de la jornada;
Una de les moltes coves que varem visitar.

Remàvem de cova en cova...

...buscant l'obscuritat de la que no haviem pogut gaudir en la nocturna del dia anterior. La gola del llop al costat d'aquesta cova sembla un acudit!!

Remant i remant varem arribar a la Cala Ferriol quasi deserta on varem fer una parada tècnica.

Foto de grup a la Cala Ferriol.

Agrair el bon tracte i la bona onda que ens transmet l'Àlex dels kayacs i esperar a que l'any que bé poguem fer d'una vegada per totes la nocturna d'Agost amb lluna plena que se'ns resisteix any rere any.

Salut i muntanyes!!!

2 comentaris:

I.Royo ha dit...

Una sortida molt guapa amb un bon dia i un grup de puta mare. Bé aviam si l'Agost de l'any vinent podem si més no fer la nocturna amb lluna plena que ja fa 3 anys que se'ns resisteix.

Salut i apureu l'estiu!!!!

martona ha dit...

Ei gent, moooooooooolt divertit i refrescant. Per repetir!!

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.