FOTOS: JORNADA D'ESCALADA ESPORTIVA A SOLIUS

Bones gent;

El dissabte passat una bona representació de membres de la secció varem anar a Solius en una de les ja tradicionals jornades d'iniciació a l'escalada esportiva que duem a terme regularment a la secció.

El resultat d'aquesta jornada va ser tot un èxit amb una bona participació de públic, un dia assolellat i calurós i el bon rotllo que habitualment regna sempre en totes les activitats que fem a la secció.

El personal que es va animar a a matinar per anar a tibar foren; en Lluís Tomàs, L'Oriol, en Francisco, en Rafa, la Marta Martí, en Lluís Camacho, en Toni, la Marta Roure, la Mireia, en Paski, l'Elvira, la Marga, en Bengi, la Martona i l'Isaac. Us deixem algunes fotos com a record de la jornada.

El grup a rribem a Solius cap a a quarts de 10 carregats i disposats per passar una bona jornada d'escalada. A la foto la Marga tancant el grup.

Aviat ens posem per feina, muntem 4 grups i equipem 4 vies "del tiron" per anar fent boca. La zona triada es com sempre la d'iniciació amb vies assequibles.

Poc a poc la gent es va animant en veure els seus companys com disfruten mentre tiben. A la foto en Lluís Tomàs reprenent l'art de l'escalada després de més d'1 anys parat al dic sec.

L'Efecte d'invasió quan venim a Solius sempre es present però avui es força notable doncs el peu de via està quasi ocupat en la seva totalitat per membres del CER i la paret queda col·lapsada per cordades escalenques.

Hi ha força gent que avui s'estrena en el món de l'escalada i es d'agraïr que tots disfrutessin al màxim i tinguessin ganes de tornar-hi al acabar la jornada. Aquí en Paski celebrant la seva primera via.

Una de les coses que ens agrada més a la secció es veure com s'està formant la "cantera" que el dia de demà formarà el relleu generacional de la secció. Els primers d'aquesta cantera ja s'estant deixant veure per les parets de Solius. A la foto l'Oriol de només 7 anyets va fer un PAPERÀS a Solius i el nano va probar quasi totes les vies, va deixar a tothom al·lucinat i va demostrar que el futur està més que garantit!!!! Visca la nova generació d'escaladors escalencs!!!!!

Per cert, l'Oriol no només va disfrutar de valent trepant per les parets sino que va demostrar estar atent i va col·laborar sense que ningú li ho demanés en la recollida de corda...

...i de material de la paret. En una paraula...IMPRESSIONANT!!!! També volem felicitar a la Mireia de tans sols 11 anys que va fer un gran paper enfilant-se a vies que ens van fer suar a més d'un.

Després d'una calurosa i animada jornada d'escalada fem la foto de grup a l'ombra perquè de sol i de vies ja en tenim prou per avui.

Avants de marxar però fem una última ullada a l'indret màgic de Solius desde les alçades i fem involuntàriament una foto pel record.

Volem felicitar a tothom per un dia memorable i agraïr el bon rollet del que tots ens som partíceps i sobretot desitjar a l'Oriol i la Mireia que s'animin a acompanyar-nos d'ara endavant a escalar amb nosaltres.

6 comentaris:

Oriol T. ha dit...

Gracies per ensenyar-me a escalar una muntanya. Ens tornarem a veure!

MARGA ha dit...

la meva primera escalada...xro no la ultimaaaaaa!!! geniaaaal!!! GRACIES!!!

I.Royo ha dit...

Gràcies a vosaltres, amb gent així dona gust sortir a la muntanya!!!

martona ha dit...

Una jornada per recordar!

Ens veiem el dissabte.

mireia ha dit...

Estic molt contenta d'haver compartit aquest dia amb vosaltres.
Espero no deixar d'escalar mai i que m'aneu ensenyant

Marta Martí ha dit...

Ei Gent: he enviat les quatre fotos ke tenia al correu del cer. Sóc incapas d'enviar-vos els videos, pesen massa i no se comprimir-los com dèu mana...
Gràcies a tots pel passat dissabte!!
Vaig disfrutar moltissim!
Ens veiem a la propera!

Marta MArtí

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.