NOVETAT: EXCURSIONS PEL MONTGRÍ

Bones gent;

Presentem un projecte que esperem que acabi d'animar a tots aquells que us agrada caminar i que encara potser no heu trobat el vostre "lloc" a la secció de muntanya del CER.

El massis del Montgrí

Cada primer diumenge de mes hem programat una sortida pel Montgrí. L'activitat es tracta d'una excursió circular a peu pels indrets que amaga el nostre massis, normalment d'una durada d'entre 3 i 5 hores, i d'una dificultat mitja/baixa. Cada mes obviament l'excursió transitarà per paratges diferents fent-nos conèixer racons insòlits i viure paisatges d'ensomni.

Aquest projecte preten dinamitzar l'oferta de caminades i excursions fàcils de durada moderada que duem a terme a la secció. Al llarg d'aquests tres anys que duem de vida hem constatat que l'afluència de públic demandant d'aquest tipus de sortides va en augment i per tant hem cregut convenient ampliar d'aquesta manera el nostre ventall d'activitats sempre complint la nostra "màxima" de que la muntanya es a l'abast de qui vulgui sortir a caminar.

Tot i que cada mes us penjarem la informació de la sortida al nostre blog, només comentar-vos que tant la data com l'hora seran sempre les mateixes; el primer diumenge de cada mes a les 08h al CER. Recordar-vos que son sortides adreçades tant a gent que vol començar a caminar com a aquells que volen agafar una bona forma per assolir reptes més ambiciosos en el futur.

Per aquestes sortides cal dur calçat adequat de muntanya (bambes o botes), aigua i alguna peça d'abrig.

Salut a tothom i animeu-vos a caminar!!!

5 comentaris:

Francesc ha dit...

Molt bona "aidia". Quan es la primera??.

Es veiem...

Francesc

Francesc ha dit...

Ja ho he vist, 2 de octubre......

Xeve Feliu ha dit...

Molt bona pensada, això promet!!!

I.Royo ha dit...

Penseu que podeu venir amb gent que no sigui de la secció. Aviam si fem un bon grup!!

Anònim ha dit...

geotorelxz debt consolidation
credit card companies
consolidate credit cards

!!! A T E N C I Ó !!!


RECORDEU
, dia de trobada: primer divendres de cada mes, a les 20h al local
de la secció (2ª planta del CER).

Per participar en les activitats que organitzem desde la secció cal estar federat per la FEEC (tràmit que fem desde la secció). En cas de que no ho estigueu us haurem de fer "l'assegurança temporal" que val 4'80€/dia.